Borhaber.net sitemize Niğde Günleri’ndeki  haber, tanıtım ve çalışmalarından dolayı Bor Ticaret Odası ve  Bor Ziraat Odası tarafından ayrı ayrı  plaket verildi.

 


Ankara’da 3.’sü yapılan Niğde Günleri’nde İlçemizi en iyi temsil eden Bor Ticaret Odası ve Bor Ziraat Odası ,  Bor İlçemizin tanıtımında katkıda bulunan, orada görev alanlar  ile  Atatürk Kültür Merkezi’nden   haber akışı sağlayan Bor basınına plaket verdi.

 

Bor Ticaret Odasında yapılan törene,  Bor İlçe Kaymakamı Abdullah Küçük, Bor BelediyeBaşkanı Sıtkı Erat, Bor Ticaret Odası ve Bor Ziraat Odası Başkanı Nurettin Eriç, İlçemizde Stajerlik yapan stajer Kaymakam Abdulkerim Abbasoğlu,  Bor Ticaret Odası Meclis Başkanı  Nihat Tarım, Yönetim Kurulu Üyelerinden Seher Saraçoğlu, Yasin Us,  Şuayip Şahin, Bülent Samanlı, Ziraat Odası Yönetim Kurulu üyesi Osman Bereke,  ile oda görevlileri katıldı.

 

Programda, Bor TSO ve aynı zamanda Bor Ziraat Odası Başkanı Nurettin Eriç, 3.’ncü Niğde Günleri’nde Bor İlçesinin Bor Ticaret Odası, Bor Ziraat Odası, Bor Belediyesi ve diğer katılan unsurları ile ilçemizi çok güzel temsil ettiğini, bu temsil noktasında orada kurumların görevlileri ve ilçemizin basın mensuplarının  büyük katkısı olduğunu belirtiği kısa konuşma sonunda emeği geçenlere  teşekkürlerini iletti. 

Başkan Nurettin Eriç’in konuşmasının ardından, Bor İlçe Kaymakamı Abdullah Küçük’ ;  Geçtiğimiz günlerde Ankara’da Niğde Günlerinde Niğdemizin olmazsa olmaz ilçesi olan Bor İlçemiz Ankara’da en güzel şekilde temsil edildi. Yaklaşık 100 bin kişi standlarımızı  ziyaret etti.  Burada Bor İlçemize ait olan   Naciye oyunu, Bor Köfteri ve Bor Söğürmesi,  müzik  üstadları  olmak üzere 4 gün boyunca  bir çok konuda tanıtıldı, gelen misafirlere Bor kültürü  hakkında bilgiler verildi. Herkes geçtiğimiz yıllardan daha başarılı bir organizasyon olduğu belirtildi.  Orada sadece tanıtım yapılmadı,  oraya gelen bürokratlarımızdan, siyasetçilerimizden,  sivil toplum kuruluş temsilcilerinden, misafirlerimizden bir kurum ve sivil toplumun ülke düzeyindeki temsilcilerinden,  Niğde ve Bor İlçemiz ile ilgili, sorunları ile ilgili görüşleri, katkıları alındı. Bu bakımdan da 3. Niğde Günleri’nin Niğde ve Bor İlçemiz için faydalı geçtiği kanaatindeyim.  İnşallah bundan sonra  Niğde Günlerinde Ankara ve İstanbul’da olsun ülkenin neresinde olursa olsun, İlçemizin tanıtımı mutlaka yerini alacaktır. Orada katkıları ile Bor İlçemizi temsilen Bor Belediye Başkanımız Sıtkı Erat bey, Bor Ticaret Odası ve Bor Ziraat Odası Başkanı Nurettin Eriç bey başta olmak üzere  diğer kurum ve kuruluşları ile birlikte emeği geçen basın mensupları, görev alan  bütün arkadaşlarımıza  teşekkürlerimizi sunuyorum”dedi.

 

BORHABER.NET’E PLAKET
 

Kaymakam Abdullah Küçük’ün konuşmasının ardından Niğde Günleri’nde emeği geçen kişilere,  Bor Basınına hem  Bor TSO adına hem de Bor Ziraat Odası adına ayrı ayrı  plaket verildi.

 

İlçemiz Müzisyenlerinden Cavit Kılınç, Recep Adıyaman, Nevzat Yaşar,  Borhaber.net yöneticisi  Selim GÖKEL,  Aşcı Erol Sucu,   Bor Belediyesi Fotoğrafçı – Gazeteci Yasin Bekiş,  Boradair.com sahibi Ali Akbaş, Niğdehasret.com editörü Fatma Tan ve İsmail Adıgüzel’e katkılarından  dolayı plaket verilerek teşekkür edildi.

 

Editör: TE Bilişim