Bor İlçesinde Bor Karma Organize Sanayi Bölgesine ulaşım sorun oluyordu. Bor OSB Yönetimi, Bor Belediyesi ve Bor 37 Nolu SS. Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi yetkilileri bir araya gelerek organize sanayi bölgesinin ulaşum sorununu çözüme ulaştırdılar. 

Bor Karma OSB Müdürü Ali İlker Atabay konu ile yaptığı açıklama da; " Bölgemizin büyümesi ve gelişmesi ile artan istihdam sayımızın ihtiyacı doğrultusunda, sanayicilerimizle kurduğumuz çözüm odaklı çalışmalarımız,  ve Bor 37 nolu S.S. Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifimizle yaptığımız görüşmeler neticesinde şehir içinde hizmet veren otobüslerin Bor Belediyesi'nin de katkılarıyla Bor Karma ve Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi güzergahında sefer hizmetlerine başlamış olup, Sefer sayıları başlangıç olarak 5 sefer ile başlayıp talebe göre saat/sefer uyumuna gör artırılacaktır. Güzergah saatleri tabloda belirtilmiştir olup, Tüm sanayicilerimiz, bölgemiz çalışanları ve vatandaşlarımızın bilgisine sunarız" dedi. 

Niğde’deki Gülen Meryem Ana freski yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor Niğde’deki Gülen Meryem Ana freski yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor

Editör: TE Bilişim