Bor Karma ve Deri İhtisas OSB Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen bölge içi yol ve trafik güvenliğini artırmaya yönelik çalışmalar kapsamında yapılan etüt ve saha çalışmaları neticesinde bölge içerisinde trafik işaret ve levhalarının yetersiz olduğu tespit edildi.

Bor Karma ve Deri İhtisas OSB yönetimince yapılan tespitin ardından bölgede gerekli olan yerlere trafik levhaları takıldı.  OSB’de bulunan caddelere  65 adet Dur Levhası, 11 adet Yön Levhası, 3 adet Yaya Geçidi Levhası, 7 adet Park Yasağı Levhası, 11 adet Refüj Başı Levhası, 4 adet Kasis Levhası, 20 adet Azami Hız 30 Levhası olmak üzere toplam 121 adet trafik levhası satın alınarak alana montajları gerçekleştirilmiş ve bölge  trafik açısından daha güvenli hale getirildi.

Bor Karma ve Deri İhtisas Organize Şube Müdürlüğü yönetiminden yapılan açıklamada; “Bölge içi asayiş ve yol güvenliğini azami seviyeye getirmeye yönelik diğer projelerimizde teknik projelendirme ve etüt çalışmaları tamamlanmış olup yakın vadede fiziki gerçekleşmeleri tamamlanarak sanayicilerimiz ve kamuoyuyla paylaşılacaktır.

Geçmiş yıllarda OSB içerisinde vuku bulan, ölüm ve yaralanmalara sebep olarak hepimizi derinden üzen trafik kazalarının tekrar yaşanmaması adına sanayicilerimiz, işçilerimiz ve bölgeyi ziyaret eden tüm vatandaşlarımızın trafik levhalarında belirtilen limitlere uymalarını önemle istirham ederiz.

Bu çalışmamızda levha nokta tespitleri ve planlaması hususunda katkı sağlayan Niğde İl Emniyet Müdürlüğü’ne ve Niğde Karayolları 64. Şube Şefliğine, İl Emniyet Müdürü Sayın Ömer Faruk Karataş ve Sayın Hacı Iltir’in şahıslarında teşekkür ederiz” denildi.

Tarımın kalesi olan köyler tek tek düşüyor Tarımın kalesi olan köyler tek tek düşüyor

Editör: TE Bilişim