Hain bir saldırı sonucu hayatını kaybeden Ülkü Ocakları Eski Başkanı Doç. Dr. Sinan Ateş'in hayrına Bor İlçesinde faaliyet gösteren AySu Arıtma işletmesinin sahibi Cumali Bayrak vatandaşlara lokma dağıttı. 

Bugün Cuma Namazı sonrası Paşa Camiinde yapılan hayıra vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Bir grup ülkücünün de bulunduğu lokma dağıtımının ardından Sinan Ateş'in ruhuna fatiha okundu. 

Murat Kurum’un hatası değil, hata Bor Belediyesinin! Murat Kurum’un hatası değil, hata Bor Belediyesinin!

ATEŞ CİNAYETİ GÜNDEMDEN DÜŞMÜYOR

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş, 30 Aralık'ta Ankara'da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Memleketi Bursa'da toprağa verildikten 22 gün geçmesine rağmen cinayet ile ilgili tartışmalar da bitmiyor. 

MHP ve Ak Parti'nin olayın ardından taziye yayınlamayıp  uzun sure suskun kalması, çok basit ve gereksiz konularda dahi açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun bu konuda hiç konuşmaması, Niğdeli olan ve MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz'un  adının karışması,  cinayeti hayli ilginç hale getirdi. En son davaya bakan Savcının değişmesiyle birlikte zanlılardan  bir kişi serbest kaldı. Bir çok şüphe ve soruların cevap bulmadığı  cinayetin siyasi olabileceği şüphesi de yeni gelişmelerle daha çok güçleniyor. Cinayetin bu güne kadar aydınlatılmaması  cinayetİ gündemden hiç düşürmedi.

Editör: TE Bilişim