Bor ilçesinde Selçuklu ve Osmanlı mimarisinde 4 katlı yeni Belediye Hizmet Binası yapım işine başlandı.

Bor belediye Başkanı Sıtkı Erat, Bor belediyesinin garajın yıkılarak bodrum katla beraber 5 katlı Selçuklu ve Osmanlı mimarisinde yeni belediye binasının inşaatına başlandığını belirtti.

Başkan Erat, Bor Belediyesi’nin Kayabaşı parkın hemen arka kısmına,Belediye garajını yıkıp yeni hizmet binasının dualarla temelinin atıldığını dile getirdi.

Belediye Başkanı Sıtkı Erat, ilçede hızla gelişen ihtiyaçlara yanıt verebilmek ve vatandaşa daha modern koşullarda hizmet sunabilmek amacıyla yeni hizmet binamızın yapımına başladık.Belediye meclis üyelerimizin de katılımıyla düzenlediğimiz törenle temelini attık.İlçemizin geleceği için yaptığımız çalışmalara bir yenisini daha ekliyoruz. Hayata geçirdiğimiz proje sayesinde yeni belediye hizmet binamızın temelini atmış bulunuyoruz. Vatandaşlarımıza iyi ve hızlı hizmet sunmaya devam edeceğiz.Bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bor'umuzun geleceği için hayata geçirdiğimiz bu proje bütün hemşerilerimize hayırlı ve uğurlu olsun" diye konuştu. Yeni Bor Belediyesi hizmet binasının Bin 700 metre kare bina oturumlu olup 8 bin metre kare inşaat alanı içerisinde yapılmaya başlandığı belirtilirken Belediye binasının 2018 Aralık ayında teslim edileceği öğrenildi.
Editör: TE Bilişim