Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Belediye binasında yapılan değişikler ve yapılacak olan değişiklikler hakkında bilgi verdi. Erat, “Bor Belediyesi’nde yapılan çalışma ile tarihi bir doku oluşacak” dedi.



Haber : Gökhan ÖZBEK

Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Bor Belediye binasının dış cephe yapımı ve çalışmalar hakkında bilgi verdi. Erat, belediye binasında çalışmaların devam ettiğini ve binanın ön cephesinde değişiklikler yapıldığını söyledi. Dış cephedeki değişikliğin yapılmasının sebebi 1890 yıllarda hükümet meydanın bulunan tarihi bir binanın olması ve bu tarihi binanın yeniden yaşatılması için Belediye binasının ön cephesine giydirme yapıldığını söyleyen Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, “bu çalışma ile tarih yeniden canlanacak ve tarihimizi yaşatmış olacağız” dedi. Erat konuşmasının devamında, “Ön cephe çalışmalarımız tamamlandı ve göründüğü gibi merdivenlerde bir takım çalışmalar yapılıyor. Önümüzdeki günlerde çalışmalar tamamlandığı zaman tarih kokan bir kent havası olacak zaten hemen yanımızda tarihi bir hamam bulunuyor böylelikle birbirini tamamlamış olacak” dedi.


Yüklü Miktarda Asfalt Dökeceğiz

Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat yapılan bu çalışmaların maliyetinin çok fazla olmadığını da sözlerine ekleyerek diğer şehir çalışmaları hakkında da bilgi verdi. Erat şehir içinde park ve bahçelere bu dönem önem vereceklerini yine elektrik direklerinin yer altına alınma sürecinin tamamlanması ile asfaltlama yapılacağını söyledi. Şehrin ana merkezlerinde asfaltlama yapılacağını dile getiren Erat, bu yıl yüklü miktarda asfalt döküleceğini belirti.




Editör: TE Bilişim