Bor Belediyesi tarafından başlatılan asfaltlama çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.


Yaz aylarının gelmesiyle birlikte asfalt sezonunu açan Bor Belediyesince, şehir merkezindeki ana caddelerin tamamının asfaltlanmasına devam ediliyor.

Bor Belediyesi tarafından yıl içinde sıcak karışım-beton asfalt ihalesi yapılarak başlatılan asfaltma çalışmalarında Şehir Terminali ile Bahçeli Kahve arasındaki ana harterlerin asfaltlama çalışmaları tamamen biterken , İstasyon caddesi asfaltlama çalışmalarınada ara vermeden devam ediliyor.Asfaltlama çalışması yapılan yollar trafiğe kapatılırken ,   mevcut eski asfalt freze makinası ile kazınırak yeni asfalt seriliyor ve halkın hizmetine sunuluyor.

Şehir genelinde yapımı tamamlanan ve devam eden asfalt çalışmaları vatandaşların takdirini kazanırken, Bor  Belediye Başkanı Sıtkı Erat çalışmaların son hızla devam ettiğini belirterek; “Halkımıza layık olmak onların yaşamlarını kolaylaştırmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hemşerilerimiz için birçok alanda hizmet ürettik ve üretmeye de devam ediyoruz.Terminal caddesi , Alparslan Türkeş bulvarı ve Karaköprü caddesinde asfaltlama çalışmalarımızı tamamladık.Şuanda İstasyon caddesinde çalışmalarımız devam ediyor.Bu bölgedeki çalışmalarımızı kısa bir süre içerisinde tamamlayıp, Bahçeli Kahve ile Yeni hükümet konağı arasında bulunan Muhsin Yazcıoğlu Caddesinde çalışmalarımızı başlatacağız.Ekiplerimiz gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor. Bilindiği üzere Sakarya caddesi, Fatih mahallesi, Yenimahalle  ve Mehmetçik mahallesinde ekiplerimiz asfaltlama  çalışmalarını yapmıştı. Biz belediye olarak çok geniş hizmet alanına sahip olan ilçemizin bütün mahalle ve caddelerine hizmet götürmeye devam ediyoruz'' dedi.













Editör: TE Bilişim