Bor Belediyesi her geçen gün araç filosunu genişletmeye devam ederken,tamamiyle Belediye bütçesinden alınan 8 aracın daha Bor için hizmete sunulmasının mutluluğunu yaşıyor. Değişimin ardından Dönüşüm için çalışmalarına aralıksız devam eden Bor Belediyesi,bu hizmetlerin daha hızlı ilçeye yansıtılması için ilçe halkının hizmetine 8 araç daha ekledi.

Her şeyi Bor için yaptıklarını belirten Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat;'' Araç filosunu daha da güçlendireceğiz.Hizmet çalışmalarında acil ihtiyaç duyulan 8 adet aracı  hizmete sokmaktan mutluluk duyuyoruz.Bor ilçemize uzun yıllar hizmet verecek olan araçlar, çalışmalarımızda bizlere büyük kolaylık sağlayacak. Çalışma arkadaşlarımın işini kolay kılmak, vatandaşlarımızın da hızlı bir şekilde hizmet alabilmelerini sağlamak amacıyla 8 araç daha belediyemize kazandırıldı. Güçlenen araç filomuzla hizmetlerimiz daha da hız kazanacak. Bor gibi geniş ve günden güne gelişen ve büyüyen bir kentimizde, vatandaşlarımıza güzel hizmetler sunmayı amaçlıyoruz.Yeni araçlarımızla kazasız belasız hizmet sunulmasını diliyorum" şeklinde konuştu.


Başkan Erat,Mercedes Actros 3341 Çekicinin,2 Dingilli Lovbet Dorsenin, 3 Dingilli Lovbet Dorsenin,Çöp Transfer Semi Treylerin, Damper Dorsenin , Caterpıllar 962H Lastik Tekerlekli Yükleyici Kepçenin, Ford Transit 350 L Çift Kabin Kamyonetin ve Asfalt Finişerinin  Bor Belediyesine toplam maliyetlerinin 1.781.678.00 TL olduğunu dile getirdi.


Editör: TE Bilişim