Niğde Gazeteciler Cemiyeti’nin başlattığı “Niğde Havaalanı İstiyor” kampanyasına Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat'tan destek geldi.

Niğde Gazeteciler Cemiyeti öncülüğünde başlatılan "Niğde Havaalanı İstiyor" kampanyasına destekler devam ediyor. Daha önce Niğde'de başlatılan imza kampanyasına destekler çığ gibi büyürken, dün Bor Ziraat Bankası yanında açılan stant'a Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat'ta geldi ve imza atıp kampanyaya destek oldu.


Ayrıca kampanya'ya Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat'ın yanı sıra Belediye Meclis üyeleride imza atarak destekte bulundular.

Niğde gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alparslan Başaran, cemiyet olarak başlattıkları projeye destek veren bütün Niğdeli vatandaşlara teşekkür etti.

Daha önce konuyla alakalı olarak bir açıklama yapan NGC Başkanı Başaran, “Niğde binlerce yıllık bir tarihe sahip. Bünyesinden çıkan iller büyük gelişme göstererek, Aksaray, Kayseri, Nevşehir gibi iller arasında Niğde bir türlü kabuğunu kıramadı. Niğde’nin kabuğunun kıramamasında en büyük engel ulaşım problemi. Niğde’nin ve üniversitesinin gelişmesi için en önemli etken havaalanıdır. Cemiyet olarak böyle bir proje başlattık ve bu projeyle havaalanını memleketimize kazandırmayı hedefliyoruz." demişti.


Editör: TE Bilişim