Ankara AKM’de 1-4 KASIM da yapılacak olan 2.Niğde Günleri’nde son hazırlıklar Nerdeyse tamamladındı.  Niğde’nin güzellikleri yüzbinlerce ziyaretçi ile buluşacak. “600 Bin yıllık Tarihi olan Niğde” sloganıyla düzenlenecek olan etkinliklerde Niğde kültürü tanıtılırken birbirinden farklı aktivitelerle Gelen Misafirler eğlendirilecek.

 

Hedef 250 bin ziyaretçi

Tanıtım günleri ile ilgili olarak Organizasyon firması Seel AJANS bir açıklama yaptı. Seel Ajansın yaptığı açıklamada,  2. Niğde Günleri Etkinliklerine Ankara içinden ve Civar illerden bir çok ziyaretçi gelmesi bekleniyor. 250 bin Anadolu insanını Niğde ile buluşturmak amaçlanıyor. Turizm potansiyelini artırmak, Kültürel farklılıklarımızı Ön plana çıkarmak ve Üretimlerimize yeni pazarlar bulmak için NİĞDE hazırlarını tamamlamak üzere ve bu hazırlıkları Ankaralılara tanıtmak, Niğde firmalarının Türkiye ve dünya pazarına açılmasını hedeflemektedir.

 

Açıklamalarına devam eden Seel Ajans yetkilisi Serdar GÜLEŞ Tertip Komitesi ve Niğde Valiliğinin bu konuda çok ciddi hazırlıklar yaptığını ve Niğde’nin tanıtımı için çok büyük hassasiyetler sergilediğini söyleyen GÜLEŞ Niğde’nin tanıtımı için Her şeyin düşünüldüğünü söyledi.Tertip Komitesi ve Seel Ajans ile birlikte koyulan hedefin 250 bin ziyaretci olduğunu vurgulayan ve Gerek Niğde’de gerekse Ankara’da yaşayan Niğdeli bürokrasinin bu konu ile yakından ilgilendiği bildirdi.  

BORHABER.NET Sitemiz bütün ekibi ile Niğde Günlerinde olacak.  Niğde Günlerini ayrıntıları ile bol fotoğraf ve video görüntülü şekilde sitemizden izleyebilirsiniz.







Editör: TE Bilişim