Yerel sanatçı olan Aytuğ Özdemir, sosyal medyadan yaptığı bir canlı yayında, Niğde'nin Keçikalesi kasabasında yaşayan kasaba halkını kullandığı sözlerle küçümsedi.

Aytuğ Özdemir yaptığı sosyal medya yayınında yaptığı konuşmalar da şunları söyledi: " Kecikaleliere ne dersin yav. Siz sazdan sözden ne anlıyorsunuzda konuşuyorsunuz ancak siz tepinmeyi biliyorsunuz 150 ile 160 arasında tozun toprağın içinde anlanıyorsunuz. Keçikalesi köyünden beni bunlar gibi arayanlar var. 30 bin lira istiyorum düğün çalmak için ama bunların gücü yetmiyor. Beni isteyen adam 30 bin lirayı verir çağırır düğününde."diyerek kasaba halkını küçümsedi.

Canlı  yayını izleyen Kecikalesi Kasabası ve Niğdeliler durumu tepki gösterdi. Sosyal medyadan bir çok kişi de yerel sanatçı hakkında ağır ifadeler kullandı.

Yerel sanatçı Aytuğ Özdemir'in kendisi hakkında yapılan bir hakaret üzerine bu konuşmayı yaptığı bilgisi edinildi. 

Bugün Ak Parti Keçikalesi Belde Başkanı Gökhan Arı ve bir grup Keçikaleli Avukat Bünyamin Çelik ile birlikte Niğde Cumhuriyet Savcılığına yerel sanatçı Aytuğ Özdemir hakkında suç duyurusunda bulundu. 

Adliye çıkışında Ak Parti Keçikalesi Belde Başkanı Gökhan Arı açıklamasında ; Güzel Niğde'mizin en güzel beldelerinden birisi olan Keçikalesi kasabamız hakkında saygısızca sözler sarf eden sanatçı olduğunu iddia eden kişi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduk konunun takipçisiyiz hiç kimse yaptığı saygısızlığı yanına kar kalacak sanmasın" şeklinde konuştu. 

Editör: TE Bilişim