Aksaray’da minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Aslen Aksaraylı olan ancak yaklaşık 15 yıldır Bor İlçesi Çığızoğlu Mahallesinde ikamet eden Resul Divlek ve eşi aslen Altunhisar Yeşilyurt köyünden olan İnayet Divlek  hayatını kaybetti kız çocukları ise ağır yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, Kaza, Belediye Arsaları Mevkisi Organize Sanayi Yolu’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Organize Sanayi Bölgesi'nden Aksaray istikametine seyreden Mustafa Polat (41) idaresindeki 68 HZ 340 plakalı minibüs, iddiaya göre kavşaktan çıkan Resul Divlek idaresindeki 38 F 0478 plakalı otomobile çarptı.

Çarpışmanın etkisi ile minibüs otomobili yaklaşık 50 metre önünde sürükledi. Kaza sonrası otomobilde bulunan sürücü Resul Divlek ve yanında bulunan İnayet Divlek (28) olay yerinde hayatını kaybederken, otomobilin arka koltuğunda bulunan Seyhan Tıpırdamaz (38), Esma Nur Divlek (7) ve Ebrar Divlek (8) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Yardım ekiplerince ilk müdahaleleri olay yerinde yapıldıktan sonra Aksaray Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Kaza yerinde yapılan incelemelerin ardından hayatını kaybedenlerin cansız bedenleri Aksaray Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Güncelleme Ertesi Gün ;14:00

Aksaray'daki trafik kazasında ölü sayısı 3'e yükseldi

 Aksaray’da dün minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen ve 2 kişinin öldüğü, 3 kişinin de yaralandığı kazada yaralılardan birisi kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kaza, dün Belediye Arsaları Mevkisi Organize Sanayi Yolu’nda meydana gelmişti. Organize Sanayi Bölgesi'nden Aksaray istikametine seyreden Mustafa Polat (41) idaresindeki 68 HZ 340 plakalı minibüs, iddiaya göre kavşaktan çıkan Resul Divlek idaresindeki 38 F 0478 plakalı otomobile çarpmış, kazada otomobil sürücüsü Resul Divlek ve yanında bulunan İnayet Divlek (28) olay yerinde hayatını kaybetmiş, Seyhan Tıpırdamaz (38), Esma Nur Divlek (7) ve Ebrar Divlek (8) yaralanmıştı. Aksaray Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Ebrar Divlek yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.



 
Editör: TE Bilişim