Ajanslara düşen bir saatlik haberler...

******

Şırnak'ta Askere Silahlı Saldırı: 1'i Subay 3 Şehit


 Şırnak Akçay'daki Görmeç ve Seslice Üs bölgelerine izinden dönen personeli götürecek konvoyun yol emniyetini almak için görevlendirilen askerlere bir grup PKK'lı tarafından saldırı düzenlendi. Genelkurmay Başkanlığı, saldırıda bir subay, bir erbaş ve bir er olmak üzere üç askerin şehit olduğunu, bir teröristin öldürüldüğünü açıkladı.


*****

Büyükbakkalköy'de, Maltepe Cezaevi'nin içinde bulunan Askeri Koruma Taburu binasına doğru bir otomobilden 4 el ateş edildi. Olayda ölen ya da yaralanan olmadığı bildirildi.

POLİS EKİPLERİ BÖLGEYE YÖNLENDİRİLDİ

12.30 sıralarında meydana gelen olay sonrası bölgeye polis ekipleri yönlendirildi. Söz konusu otomobil ve içindeki şüphelileri yakalamak için bölgedeki çalışmalar sürüyor. Olay yerinde saldırganların silahından çıkan mermilerin boş kovanları bulundu.

******

YOLU TRAFİĞE KAPATIP KİMLİK KONTROLÜ YAPTILAR

Mardin'in Nusaybin ilçesinde yolu trafiğe kapatarak kimlik kontrolü yapan gruba polismüdahale etti. Bölücü terör örgütü PKK kamplarının bombalanmasını bahane eden terör örgütü yandaşı bir grup, Çağ Caddesi ve Şirin Bulvarı'nı barikat kurarak trafiğe kapattı. Yoldan geçen araçları durarak kimlik kontrolü yapan gruba polis ekipleri müdahale etti.


POLİS DAĞITTI

Polise taşla saldıran grup, biber gazı kullanılarak dağıtıldı. PKK yandaşı gruptakiler, müdahale sonrasında sokak aralarına kaçtı. Bu arada, barikatlar dolayısıyla zırhlı polisaraçlarının bazı ara sokaklara girmediği görüldü.

Editör: TE Bilişim