Niğde’nin kanayan yarası haline gelen ata sanayi bölgesindeki hemzemin geçidi MHP Meclis Üyesi İbrahim Uzun tarafından meclis gündemine taşındı. 


Niğde İl Genel Meclisinin 3. Dönem temmuz ayı olan toplantısı  yapıldı.


Yapılan Toplantıda gündeme ait 4 konu görüşülerek karara bağlanılmasının ardından Milliyetçi Hareket Partisi Gurup Üyesi İbrahim Uzun, her yıl ölümle sonuçlanan kazaların yaşandığı ata sanayi bölgesinde bulunan hemzemin geçidini konusunu gündeme taşıdı.


Uzun;” yine geçtiğimiz Salı günü Niğde ata sanayi bölgesi hemzemin geçitte meydana gelen yük treninin kamyonete çarpması olayı kanayan trafik sorununu yine gündeme getirmiştir.


110 bin insanımızın yaşadığı Niğde merkezde her yıl bakıldığında ciddi oranda kazalar yaşanmakta. Özelliklede ölümlü kazaların yaşandığı yer ise bu hemzemin geçittir. Burada tabela, bariyer veya herhangi bir önlem alınmamıştır. Bu konuyu meclis olarak ulaştırma bakanlığıyla görüşülerek gereğinin yapılması kanısındayım. Meclis ve özel idare olarak bizlerinde elimizden ne geliyorsa yapma konusunda bir adım atma zamanı gelmiştir. Tabii geç kalınmıştır ama bu süreçten sonra kazaların yaşanmaması için vakit kaybetmememiz gerekir dedi.


Meclis toplantısına katılan MHP eski Niğde Milletvekili Mümin İnan’da bir selamlama konuşması yaptı.


Niğde'de Tren Otomobile Çarptı ; 2 Yaralı HABERİMİZ İÇİN TIKLAYIN








Editör: TE Bilişim