Niğde Emniyet Müdürlüğü Kom Şube Müdürlüğü ekipleri başarılı operasyonlara imza atmaya devam ediyor. 


Niğde’de beş araçta yapılan aramada 5 kilo
897 gram esrar, 7 bin 150 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi

Niğde Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklama da ;

 

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü,  görevlilerince, Güney ve Batı illerinden temin edilen uyuşturucu madde ve gümrük kaçağı sigaraların ilimize ve ilimiz güzergahı kullanılarak diğer illere nakledileceği bilgileri alınması üzerine 23/07/2013 ile 27/07/2013 tarihleri arasında İlimiz merkezinde yapılan yol kontrolleri ve operasyonlar sonucunda;

 

1-                 5 ayrı yakalamada toplam 5 kilo 897 gram uyuşturucu esrar maddesi ele geçirilmiş. Uyuşturucu madde bulundurmak, kullanmak ve nakletmek suçları ile ilgili toplam 4 şahıs yakalanmıştır. Yakalanan şahıslardan 1’i serbest kalmış, 3 şahıs çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanmışlardır.

 

 

2-                 2 ayrı yakalamada toplam 7150 paket değişik markalarda gümrük kaçağı sigara ile birlikte 3 şahıs yakalanmış, haklarında 5607 S.K.M suçundan adli işlem yapılmıştır.

 

 

 

3-                 Ayrıca yapılan yol kontrollerinde haklarında değişik suçlardan yakalama müzekkeresi bulunan  2 şahıs yakalanarak arandıkları suçlardan dolayı çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak ilimiz Kapalı Cezaevi Müdürlüğüne teslim edilmişlerdir. “denildi.

 

 



Editör: TE Bilişim