Niğde İl Emniyet Müdürlüğü geçtiğimiz gün Niğde Merkez ve İlçe Personelinin de katılımı ile geçtiğimiz yılın ve gelecek yılda yapılması planlanan konuların değerlendirmesini yaptı.
 
Niğde Emniyet Müdürü Yusuf Albayrak ‘ın tarafından geçtiğimiz gün, mesaiden sonra  Niğde Üniversitesi  Derbent Kültür Merkezi salonunda, Niğde Emniyet Müdürlüğü merkez ve İlçe teşkilatında görevli rütbeli ve rütbesiz bütün personelinde katılımı ile 2010 yılının değerlendirilmesi yapıldı.
 
Toplantının sunumunu Niğde İl Emniyet Müdürü Yusuf Albayrak yaptı. Slayt gösterimi ile birlikte 2009-2010 yılı suç ve olaylar hakkında istatistiki bilgiler verilerek, veriler üzerinden yeni çalışma planları yapıldı.
 
Değerlendirme toplantısına katılımın çok yüksek olduğu görüldü. Müdür Yusuf Albayrak personeline polis – vatandaş işbirliğinin önemine ve etik  davranışlar konusunda bilgi verdi.   
 
Toplantının ardından, Niğde Emniyet Müdürlüğü Polisevinde birim amirleri ile yemekte bir araya gelindi.
 
Diğer yandan, Niğde Emniyet Müdürlüğüne son model 3 yeni araç daha tahsis edildi.
 
Asayiş hizmetlerinde kullanılacak yeni araçlar Emniyet Genel Müdürlüğünce gönderildi. Araçları İl Emniyet Müdür Yardımcısı İsmail Koca teslim aldı.

Editör: TE Bilişim