Toplum olarak zor anlar yaşıyoruz.


Dört gün önce Bor Kılavuz Köyünde 45 yaşında ailevi sorunları olan  bir vatandaş tüfekle intihar etti.

 

İki gün önce Niğde Yukarı Kayabaşı Mahallesinde M.A.(34) isimli vatandaş evinin bahçesinde iple kendini asarak intihar etti.

 

İntihara teşebbüs  ettiğini duyduklarımız ise haddinden fazla…

 

Aile içi şiddet ona keza,

 

Yeşil reçeteli ilaç kullanım sayısı özellikle bayanlarda çok yaygınlaştı… 
 

Edindiğimiz bilgilere göre; Dün Niğde'nin merkezinde Bankalar Caddesinde ailevi konulardan olduğunu öğrendiğimiz bir kavgaya şahit olduk…İki bayan ve iki erkek Niğde’nin en işlek caddesinde kıyasıya kavga ettiler. Genç adamın kafasında kazma sapı kırıldı ve hastane…

 

Yine, Edindiğimiz bilgiye göre Niğde Üniversitesi yerleşkesi içindeki Milli Piyongo Yurdu yemekhanesinde özel şirket elamanı görevlileri bir bayan ile erkek kavga etti. “Soğan ver, git kendin al” tartışması,  bıçaklı satırlı kavgaya dönüştü… Yaralı bayan Ambulans ile Niğde Devlet Hastanesine zor yetiştirildi. ( birazdan Video bu habere ait…)

  

Bize neler oluyor?

Veya

Neden böyle oluyor?

***

Not; Bu haberimiz üzerine, Niğde Üniversitesi'nden sitemize gönderilen bilgi notunda bu yorum haberimiz ile ilgili;
"Üniversitemize ait  yemekhanelerde böyle bir olay gerçekleşmemiştir."  denildi ve   haberin düzeltilmesi istenmiştir. 

 Olay, Niğde Üniversitesi yerleşkesi içindeki KYK'ya Milli Piyongo Öğrenci Yurdunun yemekhanesinde meydana gelmiştir.  Yemekhane görevli Mahide Y. (42) ve Halil. G. (45) isimli şahıslar aralarında yaşanan bir tartışmadan sonra kavga etmişlerdir. 

Olay Niğde Üniversitesi'nde değil, Niğde Üniversitesi içerisindeki KYK ait Milli Piyango Öğrenci yurdunda meydana gelmiştir. 


***

Yorum: Selim GÖKEL

Fotoğraf-Video; Yasin YURTMEN


Editör: TE Bilişim