Niğde Emniyet Müdürlüğü (KOM)  Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri zehir tacirlerine geçit vermiyor.
Geçtiğimiz gün bir kamyon gümrük kaçağı sigara yakalayan Niğde Emniyet Müdürlüğü (KOM) Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri bu seferde uyuşturucu operasyonu yaptı.
Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada ; Uyuşturucu madde ticareti, nakli yapan ve kullanan şahıslara yönelik KOM Şube Müdürlüğü ile Aksaray KOM Şube Müdürlüğü tarafından ortaklaşa sürdürülen bir çalışmada, Adana ilinden uyuşturucu madde alıp, İlimiz güzergahından Ankara iline götürüleceği tespit edilen Ankara plakalı bir araç Niğde İl Merkezinde gece saat 03;00 sıralarında yakalanmış .
Araçta yapılan aramada, koltuk alt kısmında poşet içerisinde daralı ağırlığı 1 kilo 920 gram kubar cinsi esrar maddesi bulunmuş, ayrıca araçta uyuşturucu satımında kullanılan bir adet de hassas terazi elde edilmiştir.
Araç sürücüsünün KOM Şube ekiplerine ibraz etmiş olduğu sürücü belgesine göre şahsın N.D. isimli şahıs olduğu, yanında bulunan bayanın ise beyanına göre H.E. olduğu anlaşılmış, sürdürülen tahkikatta, her iki şahsında sahte kimlik kullandığı, sürücü N.D.nin gerçek kimliğinin D.Ö. olduğu, H.E olduğunu beyan eden bayanın ise, gerçek kimliğinin M.Ö. olduğu ve şahsın arandığı tespit edilmiş.
 Söz konusu uyuşturucunun maddenin yakalanması ile yaklaşık 650-700 kişinin bu maddeyi kullanması engellendiği belirtildi.
Her iki şahıs hakkında Uyuşturucu Madde Nakli ve Ticareti Yapmaktan işlem yapılarak adli makamlara sevk edilerek şahıslar tutuklandı.  
 
Editör: TE Bilişim