Bor İlçe merkezinde Belediye binası önünde  yine motosiklet kazası meydana geldi.

 

Edindiğimiz bilgiye göre Bor İlçe Merkezinde Belediye binası önündeki saat kulesinin önünden karşıdan karşıya geçmek isteyen Abdurrahman Özenç (20) isimli gence motosiklet çarptı.

 

Çarpmanın etkisi ile motosikletin çarptığı genç yaralanırken, motosiklet sürücüsü de yere düştü ve daha sonra kalkarak motosikletine binerek olay yerinden kaçtı.

 

Çarpmanın etkisi ile yerde baygın yatan  Abdurrahman Özenç’e ilk müdahaleyi Bor Devlet Hastanesi’nden gelen 112 Acil Servis elemanları yaptı. Ambulans ile Bor Devlet Hastanesine kaldırılan gencin durumun iyi olduğu hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.


Yine görgü tanıklarından edinilen bilgiye göre kaçan motosiklet sürücüsünün A.E(18)  isimli bir genç olduğu polisin aramaya başladığı belirtildi. 
 

Bor ilçesinde motosiklet kazalarında yılda 50’den fazla kişinin hayatını kaybettiği, yaz aylarında hemen hemen her gün hasarlı ve yaralamalı motosiklet kazası meydana geldiği ve böylesi yoğun motosiklet kazalarına karşı hiç bir önlem alınmadığı vatandaşlar tarafından belirtiliyor. 


Editör: TE Bilişim