Niğde'de bugün saat 13:00 civarında Niğde kalesinde iki aile çocukları arasında kavga çıktı. Kavga sırasında duvarlarından  aşağıya yuvarlanan iki genç  ağır yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre; Bugün Niğde Kalesinin bulunduğu bahçede iki ailenin çocukları arasında kavga çıktı. Yaklaşık 12 kişinin karıştığı kavga da E.D ve M.E(20) yaklaşık 15 metrelik kale bahçe duvarından aşağıya düştüler. 

Olay yerine polis ekipleri kavgaya müdahale etti. Olay yerine çağrılan 112 acil servis ambulansı ile yaralı iki genç hastaneye kaldırılarak tedavisine başlandı. Yaralarının durumunun ciddi olduğu öğrenildi. 


Olayı gören  Muhtar Yusuf Efeyer; Kalede karşılaşan gençler birbirlerine girdiler o esnada ne oluyor diye birbirlerine hakaret ettiler o anda iki kişi birbirine vuraraktan kucaklaşmış bir şekilde aşağıya düştüler,arabanın üzerine düşüp sonra yere düştüler çocuklardan birinin kulağından kan geliyordu'dedi

Kavgaya karışan gruplar polis ekiplerince ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken, Olayla ilgili polis soruşturma açıldı. 
 
Haber:Enes Can Özmen 
Fotoğraf ve Video İzinsiz Alınmaz 
Video Birazdan yayınlanacaktır.


Editör: TE Bilişim