Bor İlçesi Halaç Köyü ve Kılavuz Köyü arasında bulunan Çamardı ilçesi ve bir çok köyü birbirine bağlayan dar yolda yine trafik kazası meydana geldi. Kazada 1’i çocuk 3 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, Kaza, Bor İlçesine bağlı Halaç Köyünde meydana geldi. S.S. yönetimindeki 51LA 076 plakalı kamyonet park halindeki traktöre çarptı. Kazada kamyonetin içerisinde bulunan sürücü S.S, H.S (70) ve 5 yaşındaki H.S. yaralandı. Kazada sıkışan kamyonet şoförü S.S.’yi sıkıştığı yerden AFAD ve itfaiye ekipleri kurtardı. Yaralılar ambulanslarla Niğde Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Eski Kaynarca'dan başlayarak Kılavuz Köyüne kadar devam eden ve yıllardır hiç bir genişletme çalışması yapılmayan yol üzerinden iki araç zor geçiyor.  Niğde İl Özel İdare Müdürlüğü Çamardı ve Kılavuz Köyü arasındaki bazı bölümleri genişletti ancak asıl trafiğin yoğun olduğu Kılavuz Köyü ile Kaynarca Köyü arasında ki yolda her hangi bir genişleşme çalışması yapılmadı. Sık sık kazaların meydana geldiği dar yol üzerinde karşılaşan araçların geçebilmesi için birisinin çok yavaşlayıp yada durması gerekiyor. 

Haber: Selim GÖKEL

Fotoğraflar: Doğan ÇETİNKAYA
 
Editör: TE Bilişim