Uyuşturucunun arzı ile mücadele kapsamında Sokak Satıcılarına ve Kullanıcılarına yönelik yürütülen çalışmalarda İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlarda 15 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Ekiplerce şüpheli şahısların üzerlerinde ve araçlarında yapılan aramalarda; 7,49gram ağırlığında Eroin maddesi, 35,34 gram ağırlığında Metamfetamin maddesi, 11,47 gram ağırlığında Sentetik Kannabinoid, 1 adet ruhsatsız 9 mm çaplı tabanca, 1 adet şarjör, 21 adet sentetik ecza, 1 adet alüminyum folyo rulo, 1 adet dizüstü bilgisayar, 1 adet kamera kayıt cihazı, 1790 TL ve 100 dolar, 3 adet pet şişe ele geçirildi.

Polisler tarafından yakalanan şüpheli şahıslar hakkında TCK'nın 191. maddesi gereğince tahkikata başlanılmış, ayrıca şüpheli şahıslardan F. Ö. hakkında 6136 SKM suçundan, F.Y. ve B.M. hakkında TCK'nın 188/3 maddesi, A.D. ve F.Ö. hakkında ise TCK 'nın 191/1 maddesi gereğince işlem yapılmış, K.T’nin ise 7 yıl 6 ay kesinleşmiş cezası olduğu tespit edilerek, işlemleri yapılmak üzere ilgili birime teslim edildi.

Cam silerken 4'üncü kattan düşen genç kız ağır yaralandı Cam silerken 4'üncü kattan düşen genç kız ağır yaralandı
Editör: TE Bilişim