Bor İlçesi Çukurkuyu Kasabasında son iki aydır yaşanan saman yangınları devam ediyor.  

Haber : Burcu ÇOPUR - Özel
 

Bor İlçesi Çukurkuyu Kasabasında Ağustos ayında başlayarak peş peşe 12 saman yığını kimliği belirsiz kişilerce yakılmıştı. Saman yangınları kasada tedirginlik yaratırken, Bor İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri kasaba da önlem almışlardı. Çukurkuyu Belediyesi’de saman yangınlarının faillerinin delilleri ile  bulunmasına yardımcı olanlara 50 bin lira ödül vereceğini açıklamıştı.

  

Çukurkuyu’da seri halde  devam saman yangınları yaklaşık 1 aydır olmuyordu. Ancak bu gece sabah 05:00 sıralarında Süleyman Özkan’a ait saman yığını kimliği belirsiz kişilerce yakıldı.

 

Saman yangınının fark edilmesi üzerine Çukurkuyu Belediyesi’ne ait itfaiye ile yangın söndürüldü. Olay yerine gelen Bor İlçe Jandarma  Komutanlığı  Olay Yeri ekipleri inceleme yaptılar.

 

Yanan saman yığınının kasabada meydana gelen saman yangınlarına karşı hayvancılık ile uğraşan Süleyman Özkan’ın  samanlarını evinin avlusunda üç ayrı bölge de depoladığı ve yangının sadece bir bölümde meydana geldiği diğer yığınların yanmadığı öğrenildi.

Yangın ile ilgili soruşturma açıldı.

Konu ile ilgili önceki haberimiz için manşet fotoğraflarına Tıklayın






 

Editör: TE Bilişim