Borhaber.net sitemizin haber  kaynağı her geçen gün genişliyor. Okuyucularımız sitemize telefon, elektronik ileti, facebook ve twitter sayfalarımızdan  şikayet, dileklerinin yanında rastladıkları haberleri fotoğraflayarak gönderiyorlar. Teşekkür ediyoruz.

 

Yine okuyucularımızdan Doğan Çetinkaya  geçtiğimiz hafta   Bor Kılavuz Köyü – Çamardı ilçesi bağlantı yolunda meydana gelen bir kazayı cep telefonu ile çekip sitemize yolladı. Ancak sitemize özellikle sosyal medyadan o kadar çok mesaj geliyor ki  bu kaza mesajını atlamışız.

 ASKER  UĞURLADILAR VE DÖNÜŞTE KAZA YAPTILAR


Bor İlçesinden asker savuşturduktan sonra Bor – Kılavuz Köyü-Çamardı yolu üzerinden Beyaz Kışlakçı köyüne giden bir otomobil Kılavuz köyü yakınlarında kaza yaptı. Kazada 2 kişi ağır yaralandı.  Yaralılar önce Bor Devlet Hastanesine  ilk tedavilerinin ardından da Niğde Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 
ÇİFTLİK DAĞ YOLUNDA MİNİBÜS UÇURUMA UÇTU

Yine bir başka okurumuz, Çiftlik ilçesi Dağ yolu diye tabir edilen yolda Minübüs kazasının fotoğrafını çekti ve gönderdi.



Çiftlik ilçesi dağ  yolu  olumsuz hava şartlarından dolayı kapalı olmasına rağmen, ısrarla kullanılmaya devam ediliyor. Bir minibüs bu yolda kaza yaptı. Uçuruma yuvarlanan aracın  içinde bulunan 3 kişiden  biri hayatını kaybetti. Biri ağır olmak üzere iki kişi de yaralandı. Geçtiğimiz Pazar günü olan trafik kazası  vatandaşların cep telefonuna ancak böyle yansıdı.  

Bugün Bor İlçesinde meydana gelen kaza haberini, bir saat içinde sitemize çep telefonu çekimleri ile birlikte telefon ile yaklaşık 7 kişi ulaştı. Teşekkürler ve devamını diliyoruz. Okuyucularımız sitesine sahip çıkıyor, destek oluyorlar bu şekilde bilgi, fotoğraf ve ihbar şeklinde bize ulaşan herkese teşekkür ediyoruz.

 

Haber gönderin, isminiz ile haber yapalım herkes duysun…

BORHABER.NET İletişim:

Mail : [email protected]

Cep Tel: 0505 547 74 33

https://www.facebook.com/Borhaber

https://twitter.com//Borhaber


 

Selim GÖKEL- Enes Can ÖZMEN















Editör: TE Bilişim