Niğde civarının en çok tıklanan internet sitesi olan Borhaber.net ' e kayıp ilanı verildi. Sitemizin Seri İlanlar ve Firma Rehberi bölümüne vatandaşlarımız kendileri giriş yapıp bilgileri ve fotoğrafı yükleyebiliyorlar. 


Sitemizin Seri İlanlar - Duyuru İlanı bölümüne verilen "KAYBOLUŞ" başlıkla ilanda. Arif AYDIN isimli oğlunun kayıp olduğunu sitemizin Seri İlanlar - Duyuru İlanları bölümüne verdiği ilan ile bildiren Yaşar AYDIN isimli vatandaş okuyucularımızdan yardım istiyor. 

09 ARALIK 2013 tarihinde Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi, Ulukışla Hasangazi köyü doğumlu olan Aİrf AYDIN'ı görenlerin bildirmesi için telefon numarası da verilmiş  bilgi verilmesini de istiyor. 


KAYIP GENÇ BULUNDU...

Sitemizdeki ilanın ardından Ailesi kayıp gencin bulunduğunu bildirdi. 



İLANI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN...


FİRMA REHBERİMİZİ DEĞERLENDİRİN... BEDAVA REKLAM VE BEDAVA GOOGLE DE YER ALIN


Borhaber.net sitemizde ayrıca FİRMA REHBERİ 'de bulunmakta, buraya da kendi firma sahipleri kendileri giriş yapıp firma bilgilerini, firma web sitelerini, fotoğraflarını ve varsa videolarını yükleyebiliyorlar. 

Yüzlerce firma sitemizin FİRMA REHBERİNE kayıt oldu. Bir Niğde sitesi olmamıza rağmen, internetin önemini kavrayan büyük şehir firmaları yoğun şekilde firmalarını kayıt yaptırıyorlar. Niğde Bor ve çevresinde henüz yeterli seviyeye ulaşmadı. Sitemize eklenen firma rehberleri Google arama motorunda çıkıyor. Firma arayan kişiler kolaylıkla sitemizdeki firmaya ulaşıp gerekli iletişim ve reklam içerikli bilgilere sahip oluyorlar. 

Niğde'de bu bilincin oluşmasını temenni ediyoruz. 

Sitemizin en altında  yer alan FİRMA REHBERİ için TIKLAYIN


*************

NİĞDE İŞ İLANLARI BÖLÜMÜ

Borhaber.net sitemizin sadece Niğde'de verdiği bir hizmet olan NİĞDE İŞ İLANLARI REHBERİ  yine sitemizin en alt bölümünde Firma ve Seri İlanlar Rehberi arasında bulunmaktadır. 


********************

BİNLERCE YORUM... NİĞDE FORUM SİTESİ OLDUK


Günlük ortalama 5 bininin üzerinde tekil ziyaretçinin tıkladığı, Ayda 500'bini aşkın çoğul ziyaretin yapıldığı, Sitemize hergün yüzlerce yorum yazılmaktadır. Geçmiş haberlerimize bile onlarca yorum yapılmaktadır. Niğde'nin forum sitesi olmuştur. Sitemize son bir yıl içinde 12/12/2013 saat 22,05 itibari ile 23 bin 124 yorum yapılmış ve yayındadır. Binlercesi de yayınlanamamıştır. 

******************

HABERİNİZİ KENDİNİZ YAPIN... HABER İHBAR EDİN


Kendi haberlerinizi kendiniz yapın isminiz ile yayınlayalım. Eğer yapılmasını istediğiniz haberler varsa  bize ulaştırın, ister adınız ile isterseniz isimsiz olarak yayınlayalım. Çevrenizdeki haber konularını ihbar edin. 

İletişim : [email protected]
Tel : 0505 547 74 33

Veya hiç kimliğini bildirmeden Sitemizin İLETİŞİM bömünden bize Ulaşın...

İLETİŞİM BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYIN




Editör: TE Bilişim