Edinilen bilgiye göre;  Bor İlçesinde ikamet eden ve Bor OSB'de iş kurma girişimi içinde olan bir Çinli işadamı oturduğu apartmanın 4. katından aşağıya düştü ve hayatını kaybetti. 

Haber- Foto: Yasin BEKİŞ - Muharrem TEMEL  olay yerinden bildirdi


Bugün akşam 21;45 civarında Bor İlçesi Harım Mahallesi Melahat İzgi Caddesinde bir apartmanın 4. katından bir kişinin düştüğü öğrenildi. Düşen şahsın Bor Organize Sanayi Bölgesinde iş yapan ve bugünlerde Bor İlçesinde bir şirket kurma girişimleri olan Çinli iş adamı olduğu öğrenildi. 

Komşuları, Çinlilerin bir önceki gün gece de sesli şekilde sert tartışma yaptıklarını belirttiler. 

Olay yerine Polis ekipleri ve Nöbetçi Savcı geldi ve inceleme yapılıyor. Olayın intihar mı yoksa cinayet mi olduğu araştırılıyor. 


Olay yerinden fotoğraf ve ayrıntılar birazdan...

Güncelleme 22:15

Çinlilerin evi bir ay önce Bor İlçesinde bir emlakçıdan kiraladıkları, Bor İlçesinde bir şirket kurup Bor OSB'de iş yapacakları. Evde oğlu ve babasının kaldığı ölen  kişinin ise oğlu olduğu öğrenildi. Cumhuriyet Savcısının ve Olay Yeri İnceleme Ekiplerinin evde incelemeleri devam ediyor. 

Güncelleme: 23:00

Baba Oğul Çinlilerin kaldığı evde Baba'nın geçtiğimiz günlere Çin'e gittiğini, oğlunun ise evde tek kaldığı öğrenildi. 

Olayın intihar mı yoksa cinayet mi olduğu araştırılken, ölen Çinli'nin isminin Xie Yindi (31) olduğu öğrenildi. 

Bor İlçesine bir ay kadar önce gelen Baba ve Oğlu Xie Yindi Bor'dan 6 aylık depozitosunu ödeyerek ev tuttukları, Bor'da OSB merkezli  iş yapmak üzere bir şirket kuracakları ancak yıl sonu olduğu için şirketin kurulma işlemlerini yeni yıla bıraktıkları, Babasının Çine döndüğünü ancak oğlu Xie Yindi'nin ise Bor'da kaldığı bilgisi edinildi. 

Çinli işadamının 4 kattan düştüğü Bor Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin çilingir marifeti ile açtırdığı evde başkaca kimsenin olmadığı bilgisi edinildi. 

Olayın cinayet olma ihtimali de var ve soruşturulması devam ediyor. 



Fotoğraflar Yasin Bekiş'e aittir izinsiz alınamaz...

Editör: TE Bilişim