Bor İlçe Emniyet Müdürlüğü, muhtarlar ve vatandaşlara ziyarette bulunarak sorunlarını dinledi. 

Ziyaretlerde, Bor'un daha huzurlu ve güvenli olması yönünden yapılması gerekenler hakkında muhtarlar ve vatandaşların görüşünü alan Bor İlçe Emniyet Müdürlüğü, mahallelerinde yaşanan asayişe müessir olaylarda (şüpheli şahıslar, satıcılar, dilenciler, bohçacılar, uyuşturucu madde kullananlar v.b.) çekinmeden 155 polis ihbar hattını aramaları gerektiğini ve ihbarcının kimliği gizli tutulacağı bilgisini verdi.

Emniyet, muhtar ve vatandaşların koordineli bir şekilde çalışması hem emniyet güçlerinin işini kolaylaştıracak, hem de ilçe merkezinin her zaman güvenli ve sükûnet ortamı içerisinde olacağı konusunda bilgi alışverişi yapıldı.

Bor ilçesinde bulunan metruk binalar, halkın yoğun olduğu parklarda vatandaşlarımıza rahatsızlık veren şahıs ve şahıslara karşı asayiş, GBT ve yaya devriye uygulamasına başlanıldığı bilgisi verildi. Bor İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, halkımızın 24 saat güven içinde aileleri ile parklarda vakit geçirebilecekleri şeklinde bilgi verdi. Ayrıca, Bor'da araç ile motosiklet sayısının fazla olması sebebiyle tescilsiz, modifiyeli ve çevreye rahatsızlık veren araçlar ile ilgili çalışmalarına devam eden, emniyet güçleri çeşitli noktalarda yaptıkları uygulamalarla bunlar önlenmeye çalışılıyor.

Mahalle muhtarları ve vatandaşların da emniyetin başlatmış olduğu bu çalışmalardan memnun olduklarını belirterek "emniyet güçlerimiz gece gündüz demeden ilçemizin huzur ve güvenliğini sağlamak için ellerinden geldiğince çaba gösteriyorlar. Bizler de mahallelerimiz ve çevremizde gelişen olaylardan emniyet güçlerini haberdar ederek huzur ve güvenlik ortamının bozulmaması için yardımcı olamaya çalışıyoruz. Emniyet güçleri de çeşitli noktalarda yaptıkları uygulamalarla bunları önlemeye çalışıyorlar. Emniyet güçlerinin yaptıkları çalışmalarda her zaman elimizden geldiğince destek olacağımızı bildirmek istiyoruz." şeklinde konuştular.






Editör: TE Bilişim