2018 yılı Mart ayı içerisinde Altunhisar ilçe Kaymakamlığına atanan Ömer Özbay’ın Artvin ili Ardanuç ilçesine tayini çıktı. Kaymakam Özbay önümüzdeki günlerde yeni görev yerinde görevine başlayacağın öğrenildi.

Altunhisar Kaymakamı Ömer Özbay"ın yeni görev yeri belli oldu. 08.8.2019 tarihi itibarı ile Artvin ili Ardanuç ilçesine ataması yapıldı. Altunhisar ilçesine yeni kaymakam ataması yapılmadı.

16.08.1987 tarihinde Kırklareli’nde doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Kırklareli’nde tamamladı. 2005 yılında Kırklareli Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra aynı yıl Yıldız Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümüne yerleşti. 2010 yılında mezun oldu.

Memuriyet hayatına Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB)’nda uzman yardımcısı olarak başladı. Daha sonra İçişleri Bakanlığının açtığı kaymakam adaylığı sınavını kazanarak 11 Mart 2015 tarihinde kaymakamlık mesleğine intisap etti.

Sırası ile Kırklareli Valiliğinde il merkez stajı, Edirne – Uzunköprü ve Mardin – Midyat ilçelerinde staj, İstanbul ve Zonguldak illerinde teftiş ve soruşturma stajı, Kırklareli – Kofçaz ilçesinde vekalet stajı ve İspanya’da yurt dışı stajını tamamladı. 1 Şubat – 3 Mart 2017 tarihleri arasında düzenlenen Kaymakamlık kursunu da tamamlayarak 6 Mart 2017 tarihinde Eskişehir - Alpu Kaymakamlığına atanan Kaymakamımız Sayın Ömer ÖZBAY 18 Mart 2018 tarihinde ilçemizdeki görevine başlamıştır. İngilizce ve İspanyolca bilmekte olup evli ve bir erkek çocuk babasıdır.
 
Editör: TE Bilişim