Ak Parti Niğde İl Başkanı Mahmut Peşin, yapılan delege seçimlerini ve genel siyaseti değerlendirerek, 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini kaydetti. Birlik, dirlik ve kardeşlik vakti diyerek yollara çıktıklarını ifade eden Peşin, Ak Parti 7 Olağan Kongre sürecinin başladığını söyledi.

Demokrasi Bayramı şeklinde geçen delege seçimlerinin parti için büyük bir heyecan ve şevkle geçtiğinin altını çizen Başkan Peşin, 42 bin 625 üye sayısı ile 6 ilçe, 23 belde, 139 mahalle ve 131 köyde 299 birimde sandıklar kurarak delege seçimi yapıldığını belirtti. Ak Parti Niğde İl Başkanı Mahmut Peşin, büyük bir katılımın yaşandığı delege seçimlerinin, 4 Ocak tarihinde Yeşilgölcük ve Edikli beldelerinin seçimleri ile devam edeceğini, 5 Ocak tarihinde ise Kiledere ve Kemerhisar belde delege seçimlerinin olacağını duyurdu. Başkan Peşin konuşmasının devamında; “Şubat ayı sonlarında doğru yine ilçe kongrelerimi yapmaya başlayacağız. Yaz aylarında il kongrelerimize başlayarak yılsonuna kadarda bu seçimleri tamamlayacağız. 2021 yılının bahar aylarında ise büyük kongremizi Allah’ın izni ile gerçekleştireceğiz ve 2023 seçimlerine halkayı daha da genişleterek, dinamizmi artırmış bir şekilde seçimlere hazır hale geleceğiz” dedi.

İÇTE VE DIŞTA HAİNLERLE SAVAŞIYORUZ

Ak Parti Niğde İl Başkanı Mahmut Peşin, Ak Parti’nin milletin partisi olduğuna vurgu yaparak her dönem milletin teveccühü kazanarak ve oy artırarak iktidar olan bir parti olduğunu ifade etti. Peşin, Ak Parti’nin önüne büyük bir hedef koyduğunu, 50+1 hedefini milletine güvenerek gerçekleştireceğinin de altını çizdi.

Milletimizin hizmetkârıyız diyen Peşin, “50+1 hedefinin de çok çok üstüne çıkarak 2023 seçimlerinde daha büyük hizmetler vermek adına yeniden Allah’ın izni ile iktidar olacağız. Bu gaye de ilimizde de durmadan çalışıyoruz, halkımızla iç içe oluyor iyi ve kötü günlerinde yanlarında yer alıyoruz. Birimlerimiz çalışıyor, Niğde’de ki STK’larla her daim istişare içindeyiz. İhtiyaçlarımız nelerdir, ilimizde neleri takip etmemiz gerekiyor ve topladığımız bilgileri milletvekillerimize bakanlığımıza iletiyoruz. İmkânlar dâhilinde ilimizin her türlü ihtiyaçlarını giderme gayreti gösteriyoruz. Ülke olarak içte ve dışta büyük hainlerle uğraşıyoruz. Büyük liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan sayesinde hem masada hem sahada güçlü bir Türkiye haline geldik. Libya ile yapılan anlaşma Türkiye’nin bağımsız bir ülke olduğunu ve Akdeniz de Türkiye olmadan bir plan yapılamayacağının büyük bir göstergesi olmuştur. Özelikle savunma sanayinde çağ atlatan buluşlar yapıyoruz. İha’larla Siha’larla ve son olarak Tiha’larla terörle mücadelede parmakla gösterilen bir ülke haline gelmenin gururunu yaşıyoruz. Bunlar bizim bağımsızlığımızı güçlendirdiğimizin örnekleridir. Ama bir bakıyorsunuz ki muhalefet boş işlerle uğraşıyor, külliyeye kim çıktı bunlarla uğraşıyor. Biz ülkemizi Cumhurbaşkanımız sayesinde dünya siyasetinde söz sahibi bir ülke haline geldik. Birçok ekonomik saldırılara rağmen, bakınız Avrupa ekonomik bir buhranın içinde üretemez hale geldiler. Onca saldırılara rağmen ülke olarak dimdik ayakta duruyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim