Futsal Yıldızlar Kız-Erkek Grup Müsabakaları tamamlandı Futsal Yıldızlar Kız-Erkek Grup Müsabakaları tamamlandı

Yeniden Refah Partisi Niğde Belediye Başkan Adayı İdris Turgut, Niğde Belediyespor’un evinde İmamoğlu Belediyespor’a 1-0 yenilmesinin altında takımın sahipsiz bırakılması, siyasi propagandaya maruz bırakılması ve motivasyon eksikliğinin yattığını söyledi.

TURGUT’A TARAFTARLAR BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

İdris Turgut, Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 7. Grupta lider Niğde Belediyespor’un, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Kampüs Stadı’nda, İmamoğlu Belediyespor ile oynadığı maçı, tribünde taraftarlarla birlikte izledi. Turgut’a taraftarlar büyük ilgi gösterdi.

KOORDİNASYON EKSİKLİĞİ

Niğde Belediyespor’un sürpriz bir şekilde rakibine 1-0 yenildiği karşılaşma sonrasında açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Niğde Belediye Başkan Adayı İdris Turgut, “Taraftar maçın ardından sahipsiz bırakıldığını belirterek, Niğde Belediye Başkanına tepki gösterdi. Maçtan sonra çıkan olaylarda hakeme de tepki gösterildi. Ancak maçın başından sonuna bir koordinasyon eksikliği var idi. Belediye başkanı maçın başında çıkıp siyasi propaganda yapması, takımın maça motive olmasını engelledi. Ne yazık ki takım, hem de kendi evinde rakibine 3 puan hediye etti” değerlendirmesinde bulundu.

TELAFİSİ VAR

Güvenlik görevlilerinin seyirciye müdahalesinin de ortamı gerdiğini ileri süren İdris Turgut, “Seyirci gerginleşti ve ‘sahipsiz Niğde’ diye slogan attı. Bu durumu halkımızın takdirine bırakıyorum. Bu takım yine şampiyon olacak. Telafisi olan bir yenilgi oldu, ancak motivasyon yeniden sağlanmalı” şeklinde konuştu.

Editör: Selim GÖKEL