Niğde Belediyespor’un Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 7. Grup’ta şampiyon olması kentte bayram havası yaşattı.

YER KIRMIZI, GÖK LACİVERT

Şampiyonluk kutlaması için Ömer Halisdemir Meydanını hınca hınç dolduran coşkulu kalabalığa hitap eden Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, “Küllerinden doğan Niğde Belediyespor’un yükselişi devam edecek” dedi.

ŞAMPİYONA COŞKULU KARŞILAMA

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 7. Grup’ta, deplasmanda Sarayönü Belediyespor’u 2-0 yenerek ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Niğde Belediyespor kafilesi, saat 22.30’da kent girişinde davul zurna eşliğinde, meşalelerle ve sloganlarla karşılandı.

Niğde Belediyespor kafilesini, taraftarlarla birlikte Derbent Kavşağında karşılayan Belediye Başkanı Emrah Özdemir, kulüp yöneticilerini, teknik heyeti ve futbolcuları tek tek kutladı.

Şampiyonluk kutlamasının yapıldığı Ömer Halisdemir Meydanı’na takım otobüsüyle gelen Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, burada havai fişek gösterileri altında coşkulu kalabalığa hitap etti.

Futsal Yıldızlar Kız-Erkek Grup Müsabakaları tamamlandı Futsal Yıldızlar Kız-Erkek Grup Müsabakaları tamamlandı

ASIL KUTLAMA 3 HAFTA SONRA…

“İşte Başkan, İşte Şampiyon”, “En Büyük Başkan Bizim Başkan” sloganları eşliğinde platforma çıkan Belediye Başkanı Emrah Özdemir, asıl kutlamayı 3 hafta sonra yapacaklarını belirtti. Başkan Özdemir, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenleyecekleri konserle, aynı zamanda Niğde Belediyespor’un şampiyonluğunu yeniden kutlayacaklarını ifade etti.

“BAŞKAN BİZİ SÜPER LİGE UÇUR…”

Şampiyonluk kutlamasında, taraftarların “Bizi süper lige uçur” çağrısına da yanıt veren Belediye Başkanı Emrah Özdemir, alkışlar eşliğinde, “Çıkacağız, Süper Lige de çıkacağız” dedi.

 Niğde Belediyespor’un 3. Lige çıkmasından dolayı güzel bir gün yaşadıklarını anlatan Başkan Özdemir, “Bize bu gururu yaşatan, kulüp yöneticilerine, teknik heyete, futbolculara, taraftarlara teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun” diye konuştu.

ALTYAPIYA VERDİĞİMİZ DESTEĞİN KARŞILIĞINI ALDIK

Niğde Belediyespor’u 4 yıl önce yeniden faaliyete geçirdiklerinde öncelikle altyapısının sağlam olmasına dikkat ettiklerini aktaran Başkan Özdemir, 4 yıl boyunca altyapıya yatırım yaptıklarını ve bunun karşılığını bugün şampiyon olarak aldıklarını belirtti.

BU TAKIM, KALICI OLARAK YÜKSELMEYE DEVAM EDECEK

Niğde Belediyespor’un küllerinden yeniden doğduğunu anlatan Belediye Başkanı Emrah Özdemir, “Şükürler olsun, şampiyon olduk. Bu takım daha çok yükselecek, ayağı yere sağlam basacak ve kalıcı olarak yükselmeye devam edecek” şeklinde konuştu.

ATİLLA TASALI: “KOLAY OLMAYAN BİR ŞAMPİYONLUK ALDIK”

Niğde Belediyespor Kulübü Başkanı Atilla Tasalı da “Sayın Belediye Başkanımız ilk günden beri bize çok destek verdi. Bu şampiyonluğun hikayesi çok farklı. Kolay olmayan bir şampiyonluk elde ettik. Bunun için kendisine teşekkür ediyorum. Çok zorluklar çektik, ama bunu dışarıya yansıtmadan bu günlere geldik” ifadelerini kullandı.

TARAFTARLAR GEÇ SAATLERE KADAR EĞLENDİ

Niğde Belediyespor’un Ömer Halisdemir Meydanında düzenlenen şampiyonluk kutlamasına, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Kulüp Başkanı Atilla Tasalı, Kulüp Başkan Yardımcısı Yahya Dökmetaş, Futbol Şube Direktörü İdris Gündoğan, Teknik heyet, futbolcular, Niğdeli Taraftarlar Grubu’nun başkan ve yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Geç saatlere kadar devam eden etkinlikte taraftarlar, Neşet Ertaş’ın “Niğde Bağları” türküsü eşliğinde göbek atarak, Niğde Belediyespor’un 3. Lige yükselmesini kutladı.

Editör: Selim GÖKEL