Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, Niğde'nin geleceğine değer katmaya devam ediyor.

Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt ilimize verdiği 300'ün üzerinde fabrika kurulacağı ve 15 bin kişinin istihdam edileceği Niğde ve Bor Organize Sanayi Bölgelerinin onayı alınması müjdelerine bir yenisini ekledi ve Ulukışla ilçesinde doğalgaz hattı inşaatının başladığını duyurdu.

Vekil Uzkurt Ulukışla ilçesine bizzat giderek saha incelemelerinde bulundu ve Ulukışla halkına çalışmaların başladığını duyurdu.

Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt bürokrasi görüşmelerinin olumlu sonuçlarını Niğde halkına duyurmaktan oldukça onore olduğunu belirterek:

"Biliyorsunuz daha önce Ulukışla'mıza doğalgaz gelmesi için bir takım çalışmalarımız vardı.  Bu çalışmalarımız neticesinde ilgili kurumlarımız ile Enerji Bakanlığımız ve  Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) yetkililerimiz ile görüşmelerimiz oldu.
Bunun sonucunda 2024 yılı genişleme alanı içerisine Ulukışla'mızı doğalgaz gelmesi projesine aldırmış olduk." ifadelerini kullandı.

Mütevelli heyet seçimleri yapıldı Mütevelli heyet seçimleri yapıldı

Vekil Uzkurt, Ulukışla ilçesine doğalgaz gelmesi konusunda Ulukışla Belediye Başkanı Ali Uğurlu'nun destek ve emeklerinin büyük olduğunu vurgulamayı ihmal etmedi.

Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, Ulukışla halkının konforlu bir yaşam sürmesi için projenin gerekli kurumlarca onaylatılması konusunda Ankara'da yoğun görüşmeler gerçekleştirerek Niğde'ye değer katma yolunda bir adım daha ilerledi.

Vekil Uzkurt doğalgazın Ulukışla'ya hayırlı olmasını temenni ederek:

"Artık bugün itibariyle Ulukışla'mızın doğalgaz hattı döşenmeye başlayacak.  Ben Ulukışla'mıza bunun hayırlı olmasını diliyorum.
Tabii bu doğalgazın Ulukışla'mıza kazandırılmasında Belediye Başkanımız Ali başkanımızın çok büyük emekleri gayretleri ve çok büyük ısrarı oldu. Bizde bunların içerisinde doğalgazın gelmesi için elinizden geleni yaptık." dedi.

Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt ilk gün olduğu gibi bugün de 'İşimiz de Niğde gücümüz de ' düsturu ve Niğde halkının desteği ile Niğde'ye değer katma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Vekil Uzkurt Niğde'nin istihdamını kalkındırıyor.

Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt ilimiz için sevindirici haberleri duyurmaya devam ederek; Ulukışla'nın ekonomi ve istihdamına katkı yapacak Sanayi Bölgesine ilişkin de çalışmalar yürüttüğünü duyurdu.

Whatsapp Image 2024 03 17 At 18.24.25

Editör: Selim GÖKEL