AFAD bu sefer kuyuya düşen oğlağı kurtardı AFAD bu sefer kuyuya düşen oğlağı kurtardı

Niğde Valisi Cahit ÇelikNiğde Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret ederek aziz şehitlerimizin kıymetli aileleri ve kahraman gazilerimizle bir araya geldiler. Ziyarette Vali Çelik, Şehit aileleri ve gazilerin istek ve taleplerini dinledi.

Niğde Valisi Cahit Çelik, “Vatanın bölünmez bütünlüğü için Şehit babalarımız en değerli varlıkları evlatlarını, gazilerimiz en değerli uzuvlarını verdiler. Her şeyden önce Vatan, Bayrak bizim için önemlidir, kutsaldır. Bu değerlere her zaman için sahip çıkacağız. Gerekirse geri kalan bedenlerimizi de bu vatan için vermeye her zaman hazırız. Vatan toprakları üzerinde huzur ve güvenin temini için görevleri sırasında canlarını feda eden şehitlerin hiçbir zaman unutulmayacağını, Şehitlerin haklarının ödenmeyeceğini belirtti.

Vali Çelik, "Vatanını, milletini, bayrağını korumak için canlarını veren, peygamberlikten sonra gelen en yüce mertebelerden birine erişen şehitlerimizin bizlere bıraktığı en değerli emanetler aileleri. Şehitlerimizin emaneti olan sizlere sahip çıkmak bizim en önemli görevimizdir." dedi.

Editör: Selim GÖKEL