Niğde Valisi Cahit Çelik, İlimizi en hızlı şekilde tanımak adına gerçekleştirdiği kurum ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Bu kapsamda DSİ 45. Şube Müdürlüğünü, Meteoroloji Müdürlüğünü, Karayolları 64. Şube Şefliğini, TCDD Niğde Gar Müdürlüğünü ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Çelik, kurumlar tarafından yürütülen hizmetler, devam eden çalışma ve projelerle ilgili kapsamlı brifing aldı.

Merkezim Her Yerde Projesi ile Köy Okullarında Etkinlikler Yapılıyor Merkezim Her Yerde Projesi ile Köy Okullarında Etkinlikler Yapılıyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünü ve bağlı kurumlarımızın görev alanı ve üstlendikleri misyon itibariyle önemli aynı zamanda sorumluluğu olan bir hizmeti yerine getirdiklerini belirten Vali Çelik, isteğimiz sunulan hizmetlerin en etkin, en güzel şekilde, daima hoşgörü ve güler yüz ile vatandaşlarımıza sunulmasıdır. Özel Çevre Koruma alanları başta olmak üzere, kentsel dönüşüm işlemleri, çevre denetimleri, milli emlak işlemleri, TOKİ yatırımları ve yürütülen hizmetlerle ilgili İl Müdüründen kapsamlı brifing aldı.

Editör: Selim GÖKEL