Futsal Yıldızlar Kız-Erkek Grup Müsabakaları tamamlandı Futsal Yıldızlar Kız-Erkek Grup Müsabakaları tamamlandı

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Niğde Valiliği, Niğde Belediyesi, Türkiye Güreş Federasyonu işbirliği ile 442 sporcu ve 45 ilin katılımıyla gerçekleşen müsabakalarda dereceye giren sporcuların madalyalarını Vali Mustafa Koç,  Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Cumhuriyet Başsavcısı Harun Karahan, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan USLU, İl Emniyet Müdürü Adnan Özdemir, İl Jandarma Komutanı Nihat Özkök, POMEM Müdürü Mehmet Kemal Arısoy, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Şeref Eroğlu, Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü, Prof. Dr. Berkan Alpay, Niyazi Özçelik ve merhum Selahattin Yiğit’in oğlu Celal Yiğit takdim etti. 
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Niğde Valiliği, Niğde Belediyesi, Türkiye Güreş Federasyonu işbirliği ile 442 sporcu ve 45 ilin katılımıyla gerçekleşen müsabakalar ödül töreni ile sona erdi.
Niğde’de düzenlenen ve iki gün boyunca devam edecek olan Selahattin Yiğit U15 Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonasına katılan Vali Mustafa Koç, sporcuları tek tek tebrik ederek; başarılar diledi.