Avea’nın gençlik markası Woops, 81 ilden 81 şanslı Woops’luyu,  Türk hayranlarıyla ilk kez buluşacak olan Justin Timberlake’in  İstanbul konserinde ağırlayacak

 

16 Mayıs 2014 tarihine kadar

www.woopslajustin.com sitesine girerek Justin Timberlake’i ne kadar çok sevdiklerini gösteren “selfie fotoğraflarını” yükleyen ve fotoğraflarıyla kendi illerinde en çok oyu alanlar arasından seçilecek olan 81 Woops’lu, Justin Timberlake’in İstanbul konserine çift kişilik davetiye kazanmanın yanısıra ücretsiz olarak ağırlanacak

 

 

Avea, gençlere yönelik markası Woops ile gençlere her hafta yeni bir kampanya sunarken; yarattığı fırsatlarla gençlerin hayatlarına renk katıyor ve hayallerine bir adım daha yaklaşmalarını sağlıyor.

 

Woops, 81 ilden 81 Woops’luyu, Woops sponsorluğunda 26 Mayıs Pazartesi akşamı İstanbul’daki ilk konserini İTÜ Stadyumu’nda verecek Justin Timberlake’in konserinde ağırlamaya hazırlanıyor.

 

“Justin Timberlake’i işte bu kadar seviyorum” dediğin ‘selfie’nle şanslı

Woops’lulardan biri ol; Justin’i İstanbul sahnesinde bir arkadaşınla canlı izle!

 

Woops, tüm dünyada milyonlarca hayranı olan Justin Timberlake'i canlı izleme ve dinleme  heyecanını yaşamak isteyen Woops’lular için düzenlediği çok özel bir yarışmayla, yine gençleri hayalleriyle buluşturuyor.

 

16 Mayıs 2014 tarihine kadar sürecek yarışma kapsamında, www.woopslajustin.com adresine, Justin Timberlake’i ne kadar çok sevdiğini anlatan selfie fotoğraflarını çekerek yükleyen Woops’lular arasından seçilecek 81 şanslı Woops’lu; beraberindeki bir arkadaşıyla birlikte Justin Timberlake’in İstanbul konserini Woops’un davetlisi olarak izleme şansı yakalayacak.

 

Woops’luysan; mübalağasız özgürlükler ve sürprizler dünyasının bir parçasısın!

 

Katılımcıların yarışmaya katılmaları için öncelikle Facebook hesaplarından Woops Facebook sayfasını beğenmeleri gerekiyor.

 

Daha sonra www.woopslajustin.com adresine yükledikleri fotoğraflarıyla, yaşadıkları ilde en çok oy almayı başaran ilk 10 kişi arasına giren Woops’lular; jürinin de favorisi olduktan sonra Justin Timberlake konserine 2 kişilik bilet kazanmış olacaklar.

 

Türkiye’nin 81 ilinden yarışmaya katılan ve kazanan 81 şanslı Woops’lu sadece konsere çift kişilik bilet kazanmakla kalmayacak; şanslı Woops’luların ulaşım ve konaklamaları da yine Woops tarafından karşılanacak.

 

Yarışma Detay ve Şartları


- Yarışmaya 3 – 16 Mayıs 2014 tarihleri arasında katılınabiliyor.

- Yarışmaya katılmak için 18 yaş ve üstünde olunması; yarışmanın ödülünü alabilmek için Woops’lu olma şartı aranıyor. Yarışmaya katılırken Woops’lu olmayan katılımcılar, 16 Mayıs’a kadar Woops’lu olurlarsa kazanma şanslarını kaybetmiyorlar.

- Katılımcıların yarışmaya katılmaları için Facebook hesaplarından öncelikle, Woops Facebook sayfasını beğenmeleri gerekiyor.

- www.woopslajustin.com sitesine ad, soyad, bulunduğu il ve iletişim bilgilerini giren Woops’lular Justin Timberlake’i ne kadar çok sevdiklerini gösteren selfie fotoğraflarını yükleyerek, yarışmaya katılma şansı kazanıyorlar.

- Kazananların www.woopslajustin.com sitesinde beyan ettikleri ad soyad bilgileri ile kimlik bilgilerinin tutarlı olması gerekiyor. Davetiyeler ve ulaşım-konaklama organizasyonları, sitede beyan edilen bilgilere dayanarak hazırlanıyor.

- Yarışma süresince yüklenen fotoğraflar oyları topluyor; her ilden en çok oy alan 10 fotoğraf arasından Avea jürisi her ilin 1.sini seçiyor. Her ilin bir de yedek kazananı oluyor.

- Kazananlar 17 Mayıs’ta www.woopslajustin.com sitesinde ve Woops’un sosyal medya hesaplarında açıklanıyor. Kazananlarla en geç 19 Mayıs’a kadar telefon ile iletişime geçiliyor; ulaşım ve konaklama ile ilgili bilgiler veriliyor. Her ilin kazananı için o ilden İstanbul’a gidiş-dönüş transfer imkanı sağlanıyor. Verdiği iletişim bilgilerinden ulaşılamayan kazananlar haklarını kaybediyorlar ve ödül hakkı yedek talihliye geçiyor.

- Yüklenen selfienin kazananı, sadece fotoğrafı yükleyen Woops’lu olabiliyor.

- Her Woops’lu yarışmaya en fazla 1 kere katılabiliyor.

- Yarışmaya katılım sırasında, SMS ile gönderilen doğrulama kodu ücretsiz.

- Yüklenen fotoğraf üstünde photoshop vb. uygulamalarla değişiklik yapmak serbest.

- www.woopslajustin.com sitesine yüklenen fotoğraflar moderasyondan geçtikten sonra oylama için yayınlanıyor.

- Yarışmaya katılım sırasında oluşabilecek teknik aksaklıklar, internet bağlantısının yavaş olması ya da kesilmesi gibi nedenlerden mağduriyetten Avea sorumlu olmuyor.

- Yarışmaya katılan Woops’lular fotoğraflarının ve organizasyon esnasında çekilen hareketli görüntülerinin Avea tarafından kullanılabilmesini baştan kabul etmiş oluyor.

- Kazanılan ödül paraya çevrilemiyor, başkalarına devredilemiyor.

 

Editör: TE Bilişim