2012 uzun elbise modelleri her kadının aklını çelebilecek tarzda çok şık seçenekler sunuyor.

Özellikle uzun boylu bayanlara yakıştığını düşündüğüm uzun elbiseler yazların da vazgeçilmezi oldu. Sıcaklarda pantolon tercih etmeyenler uzun, kısa elbiselerle rahat ve şık bir görüntü sağlıyorlar. Elbiseleri topuklu ayakkabılarla kombine ederek istediğiniz görüntüyü oluşturabilirsiniz. Tabii ki önce fiziksel olarak kendinizi iyi tanımalı ve buna göre seçimler yapmalısınız.

Vücudunuzdaki hataları bulduktan sonra bu hataları kapamaya yönelik elbiseler seçebilirsiniz. Sırt dekoltesi olan elbiselerin ön taraflarında fazla gösteriş ya da dekolte olmaması gerekir. Yoğunluğun bir yere verilmesi her yere dağıtılmaması elbiseyi daha gösterişli hale sokar.

Kilolu bayanların tunikleri fazla dar olmayan, düz kesim modelleri seçmeleri gerekir. Abiye pantolonlardaysa geniş paçalı modellerin tercih edilmesi gerekmektedir. Esmer tenli ve siyah saçlı olanlar tüm renkteki elbiseleri güzel taşıyabilirler. Dikkat çekmek isteyenlere kan kırmızısı ya da beyaz gibi ten ile kontrast renklerden yararlanmaları önerilir. Açık tenliler renk seçimi belirlerken saç renklerini hesaba katarak tercih yapmalılar. Saç renkleri ile uyumu dikkat etmeleri gerekir. Açık tenli ve sarışın bayanlar pembe renk konusunda avantajlıdır.

2012 uzun elbise modelleri arasından birkaç seçenek sunmak gerekirse;
 
http://www.bizkadinlar.com/moda/uzun-elbise-modelleri-2012-h862.html

,































































Editör: TE Bilişim