Kıbrıs Girne Rocks Hotel ana sponsorluğunda düzenlenen “Miss Fashion TV 2015 Uluslararası  Mankenlik Yarışması”nın finalinde 20 yaşındaki İsrail'li model T. Daniel İrfah  birinci oldu. Birinci gelen İsrail güzeline tacını İvana Sert taktı. Serdar Ortaç’a şarkı söylerken eşi Chloe Loughnan’da podyumda eşlik edince karı-koca adeta şov yaptılar…

 

Kıbrıs Girne Rocks Hotel’de dün gece yapılan “Miss Fashion TV 2015 Uluslararası Mankenlik  Yarışması” finali oldukça renkli geçti. 37 ülkeden finale katılan güzel modeler bir haftalık kampın ardından final gecesinde podyuma çıktılar. Gecenin sonunda beş güzel model taç giydi. 20 yaşındaki İsrail'li model T. Daniel İrfah  birinci olurken, Dominik Cumhuriyeti’nden Dioversy N.R. Moreno(25) ikinci, Meksikalı model Julietta Villalabos De Lira(22) üçüncü oldu. İnternet üzerinden yapılan oylamaya beş milyon kişi katıldı ve oyların yediyüzbin tanesini tek başına alan Faslı model İmane Talssi(22) İnternet birincisi oldu. İtalyan model Karolina  Meschino(20) ise Rocks Hotel güzeli seçildi.

 

Fashion TV Türkiye’nin sahibi Enis Onat’ın organizasyonunu yaptığı ve Altınbaş, Bonesta Mayo ve Balizza’nn kreasyonlarının da yer aldığı  “Miss Fashion TV 2015 Uluslararası Mankenlik  Yarışması”da Serdar Ortaç’ın sahne alrken gecenin sunuculuğunu ise Mehmet Ali Erbil ile Serdar Ortaç’ın İrlandalı manken eşi Chloe Loughnan birlikte yaptılar. Jüri koltuğunda ise Darren Vudali , Enis Onat, İvana Sert, Serdar Ortaç, Jinan Reda, Natalia Elkina, Natalya Menshikova, Kamer Alyanakyan, Rutkay Çakirkaya, Karolina Toleikyte (Miss Fashion TV 2014 birincisi) yer aldılar.

 

Aynı zamanda 10. yılını kutlayan organizasyon son altı yıldır Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde  düzenlenen  ilk ve tek uluslararası yarışması olma özelliğini de taşıyor. Bir diğer önemli tarafı ise Fashion TV’nin 202 ülkedeki yayınları nedeniyle bu ülkelerde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin tanıtımına da önemli bir katkıda bulunması. Böylelikle Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti son altı yıldır üzerindeki ambargoyu bu büyük organizasyon ile de kırmış oluyor.

 

Atilla Kaplakarslan’ın sanat yönetmenliğini ve koreografisini üstlendiği kamp sorumluluğunu Ayça Kuru, kulis sorumluluğunu ise  Petek Makal’ın yaptığı yarışmaya ayrıca gecenin organizasyonu  içinde “Konuk Modacı” olarak Kıbrıslı modacı Tezel Ziya’nın kreasyonundan oluşan defile yer alıdı.

 

 

 

Editör: TE Bilişim