Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan adayı İdris Turgut özellikle Futbol Takımı için açıklamalarda bulundu. 


Niğde Belediye Başkan Adayı Turgut yaptığı açıklamada şu ifadelerde bulundu: Bilindiği üzere Şehrinizin Profesyonel Lig'de takımı yok. Aslında vardı, büyük çabalarla bir yere geldi ancak 10 yıllık emeği 2-3 senede çarçur edip küle döndürdüler. 
Şu an ligde başarıyla ilerleyen bir spor takımımız var, emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Ancak kaç yıldır göz ardı edilen, arması, gururu yerlerde gezen bu takım ne hikmetse seçim yılında başarı elde etmeye başladı. 

Niğde'de Tyana Su Yolu Bisiklet Turu düzenlendi Niğde'de Tyana Su Yolu Bisiklet Turu düzenlendi


Bugün belediyenin başında olanlar takım satıldığında, gelene gidene yenildiğinde yine aynı koltukta oturuyorlardı. İkinci ligden amatör kümeye düşene kadar kıllarını kıpırdatmayanlar ne hikmetse bu yıl seçim var diye reklam yapmak için ellerinden geleni yapıyorlar. 


Takımı kimse siyasi malzeme yapmasın diyenler siyasetçi değil midir? Deplasmana seçim otobüsleriyle taraftar taşıyanlar siyasi malzeme yapmıyor da yıllardır sporun ve futbolun içinde olan bizler mi siyaset yapıyoruz? 


Niğde şehri buraları hak etmiyor, daha üst ligler hatta Süper Ligi hak eden bir il burası. 


Biz göreve gelirsek bütün alanlarda olduğu gibi sporu da ön plana alarak sadece futbolda değil bütün branşlarda başarılı, dolu dizgin bir Niğde yaratmak istiyoruz. Bunu başaracak bilgi, tecrübe kadroya sahibiz. Niğde Belediye Spor’umuza kalan maçlarında başarılar diliyorum. Her daim yanında olan taraftarına da teşekkürü bir borç bilirim.

Editör: Selim GÖKEL