Ankara Eryaman’da 28 Ağustos-14 Eylül 2019 tarihlerinde yapılacak olan Büyük Kadınlar Güreş A Milli Takımı Dünya Şampiyonası Son Hazırlık Kampı’na Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Güreş Antrenörü olarak hizmet veren Yılmaz Kurt’ta Milli Görev Verildi

28 Ağustos-14 Eylül 2019 tarihlerinde Ankara Eryaman da yapılacak olan Türkiye Güreş Federasyonunun 2019 yılı faaliyet programında yer alan Büyük Kadınlar Güreş A Milli Takımı Dünya Şampiyonası Son Hazırlık Kampı’na Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Güreş Antrenörü olarak hizmet veren Yılmaz Kurt katılacak. Ankara’da gerçekleştirilen Kampın ardından Kazakistan Nursulta da gerçekleştirilecek olan Dünya Şampiyona Turnuvasına katılacak olan Kurt, Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü’yü makamında ziyaret etti. Ziyarette katılacağı Kamp ve Şampiyona hakkında Ötgünlü’ye bilgi veren Kurt, destekleri ve başarı dilekleri için kendisine teşekkür etti.

Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü “Dünya Şampiyonasına İl Müdürlüğümüz bünyesinde çalışan Antrenörümüzün çağırılması bizi gururlandırdı. Antrenörümüzün ve Milli Takımımızın Kazakistan’da bizleri ve Ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerinden eminiz, bu vesile ile şampiyonaya katılacak Antrenörlerimize ve Milli Takımımıza başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim