2019-2020 sezonu TFF 2. Lig fikstürü çekildi. TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda saat 11.00'de başlayan TFF 2. Lig fikstür çekimi, TFF Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın, Yönetim Kurulu üyesi İsmail Erdem, Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik, Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın ve kulüp temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Sezon 2019-2020 sezonunda TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Niğde Anadolu Fk.  yapılan çekimlerine göre Niğde Anadolu Fk. sezonun açılış maçında deplasmana gidecek. Çekilen fikstüre göre 1’inci hafta Etimesgut Belediyespor- Niğde Anadolu FK ile karşılaşırken ligin 34’üncü haftada ise temsilcimiz deplasmanda Sivas Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

TFF Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın, TFF 2. Lig fikstür çekimi öncesinde yaptığı açılış konuşmasında şu değerlendirmelerde bulundu: 2. Lig'de çok köklü ilçe ve şehir kulüplerimiz var. Bu şehirlerimiz, futbol takımları ile temsil ediliyor. Sezon içerisinde önemli mücadeleler yaparak, Fair Play çerçevesinde, yarışmacı, temiz, ülke futbolumuza katkı sağlayan değerli bir lig olmasını önemsiyoruz. Federasyon olarak, 2. Lig'de çok değerli oyuncuların yetişip üst liglere gelebileceğini düşünerek buradaki emeğe saygı duyuyoruz. Bu ligimizin de kalitesini artırarak daha önemli hale getirmek için hep birlikte gayret edeceğiz. Bizler de sizlerin eksiklerinizi ve çabalarınızı biliyoruz ve elimizden geldiğince katkı sunmaya hazırız. Yeni sezonun tüm ülke takımlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum, hepinizi saygıyla selamlıyorum."
 
 
Editör: TE Bilişim