Atletizmde Niğde’yi temsil eden Şevval Özdoğan, Niğde’nin gururu olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Şubat ayında İstanbul’da Salon Gençler Milli Takım için yapılan seçmelere katılarak 823 sporcunun katıldığı seçmelerde Niğde'yi temsil eden Şevval Özdoğan bin 500 metrede Türkiye şampiyonu olarak büyük gurur yaşatmıştı.

Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda başarılarına bir yenisini daha ekledi. 9 ile 10 Ocak tarihlerinde İstanbul’da yapılan Büyükler Federasyon deneme yarışmalarında Niğde’yi temsil eden Şevval Özdoğan, 3000 metreyi 9.46 saniyede koşarak U20 Gençler Avrupa barajını aşarak başarı elde etti.

Sakatlıktan Sonra İyi Bir Başlangıç Yaptı

İstanbul’daki yarışmalara katılan başka bir atletizm sporcumuz Aleyna Tok, ise Niğde’yi 800 metrede temsil etti. Uzun bir sakatlığının ardından tekrardan pistlere dönen Aleyna Tok ise 800 metreyi 2. 17 saniyede tamamlayarak sakatlığın ardından iyi bir başlangıç yaptı.

Müdür Ötgünlü ’den Sporculara Tebrik

Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü, yarışmada Niğde’ye büyük gurur yaşattıkları için 2 sporcuyu ’da başarılarından dolayı tebrik etti.

Editör: TE Bilişim