Niğde kayak takımımız kış yarışmalarında 6 madalya toplayarak  kış sezonunu kapattı.

 

Kış sezonu boyunca yarışmalara katılan kayakçılarımız sezonu boş geçmeyerek ilimize bir çok madalya kazandırdılar. İlimizin kar ve tesis sıkıntısına rağmen çalışmalarıyla madalyalar almayı başardılar.

 

 İlimiz kayak antrenörlerinden Muhammed Mustafa İlçin, sezonu iyi derecelerle tamamlamalarını, 2 tane Türkiye 1. liği, 2 tane Türkiye 2. liği, 2 tane Türkiye 3. lüğü aldıklarını, bunun yanında 5 tane 4. lük, 2 tane 5. lik ve 2 tane de 6. lık gibi toplamda 15 tane ilk 6 gibi iyi dereceler kazandıklarını belirtti. İlçin, ilimizdeki tesis sıkıntısından dolayı çok fazla kar antrenmanı yapamadıklarını, daha çok kondisyon ve mental antrenmanlar yaptıklarını, buna rağmen bu dereceleri almayı başardıkları, ilimize kazandırılacak bir tesisle beraber bu derecelerin ve madalyaların sayısının daha da artacağının kaçınılmaz olacağına değindi. Ayrıca İlçin kış sezonunu kapattıklarını, şuan geçiş döneminde olduklarını, mayıs ayında yeni periyotlama ile birlikte yaz (tekerlekli kayak) yarışlarının hazırlıklarına başlayacaklarını ifade etti.

 

         İlçin bu yolda kendilerini yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen GHSİM Müdürümüz Harun Turhan ve Spor Şube Müdürümüz Bülent Özgüven’e teşekkür ettiklerini söyledi.

 

            DERECELER:

1.     
‘lik:    2 tane
2.      ‘lik:    2 tane
3.      ‘lük:   2 tane
4.      ‘lük:   5 tane
5.      ‘lik:    2 tane
6.      ‘lık:    2 tane 

Editör: TE Bilişim