12-14 Nisan 2013 tarihleri arasında K.A.P Yol Bisikleti yarışmasında ilimiz Bisiklet takımı sporcusu Yasemin Can yarışmalar esnasında göstermiş olduğu performans ve başarılarına bağlı olarak Hollanda’da düzenlenecek olan Avrupa Gençlik Olimpiyatları hazırlık Milli takım kampına davet edilmiştir.



Sporcumuz Yasemin Can, Milli takım seçme kampına davet edilen sporcular arasından 3 sporcunun Ülkemizi temsil edeceği Gençlik Olimpiyatlarına performansının yüksek görülmesine bağlı olarak Milli takım seçmelerine dahil edilmeden Ülkemizi, 14-19 Haziran 2013 tarihlerinde Hollanda’da düzenlenecek olan Avrupa Gençlik Olimpiyatlarına katılma hakkını elde etti.

Antrenörü Özcan Kodaz ile hedeflerinin Bisiklet branşında çok büyük olduğunu belirterek, gece gündüz demeden çalıştıklarını ve emeklerinin karşılığını olimpiyatlara davet edilmiş olarak aldıklarını belirtti. İlimiz sporcusu Yasemin Can’ın Olimpiyat Bisiklet yarışlarında Ülkemize Madalya getirebilecek kapasitede olduğunu belirtti. Bisiklet branşında ülkemizi formasının üzerinde bayrağımızın renklerini taşıyarak tüm dünyaya ülkemizi tanıtacak Niğde ilimizden bir sporcumuzun çıkmasının büyük gurur verici bir durum olduğunu belirten kodaz Olimpiyat yarışlarında sporcusu Yasemin Can‘ın madalya alacağını, ülkemizin bayrağını gururla dalgalandıracağını ve İstiklal Marşımızı tüm Dünyaya dinletmeyi umduğunu belirten Kodaz bu başarının elde edilmesinde emekleri geçen G.H.S.İ.Müdürü Harun Turhan’a teşekkürlerini  sundu.



Editör: TE Bilişim