5. Uluslar arası Atatürk Kupası Kickboks Turnuvası Organizasyonu başarı ile tamamlandı. Turnuvanın Şampiyonu Niğde oldu.
 
Gençlik ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan 5.’si tamamlanan Uluslar arası Ulusal Egemenlik Atatürk Kupası Kick Boks Turnuvası hakkında bilgi verdi.
 
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 91. yılı kutlama programı anısına Niğde Valiliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 5. Uluslararası Ulusal Egemenlik Atatürk Kupası Kick Boks Turnuvasını ilimiz merkez 5 Şubat spor salonunda 17 Nisan 2011 Pazar günü Azarbaycan ve K.K.T.C. takımı ile 8 İlimiz Kayseri, Konya, Adana, Diyarbakır, Aksaray, Nevşehir, Osmaniye ve Niğde kick boks takımlarının katılımı ile güzel bir organizasyonu başarıyla tamamladık dedi. Bu organizasyonun Ulusal Egemenlik bayramı kutlamalarına, Niğde’nin tanıtım ve reklamı açısından çok ciddi katkı sağladığını ifade eden Kaplan; Yine fedakâr iş adamlarımızın ve sponsorlarımızın desteğiyle uluslar arası turnuvayla yurt dışından ve yurt içinden gelen kâfileleri İlimizde en güzel şekilde misafir ettiklerini belirterek yaptığımız organizasyonların amacı ve hedefi Niğde’nin tanıtımını ve reklamını yapmaktır dedi.
 
Dereceye giren sporculara madalyalarını Niğde Valisi Sayın Âlim Barut, Garnizon Komutanı İsmet Cansaran, Kick Boks Federasyon Başkanı Salim Kayıcı, Kick Boks Federasyonu Yönetim kurul üyesi Halil Dürüst, K.K.T.C Kick Boks Federasyonu As Başkanı Kürşat Dünki, Hâkim Metin Ceylan, Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Yılmaz, Emniyet Müdürü Yusuf Albayrak, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Yusuf Şener, Milli Eğitim Müdürü Ziya Eser, Gençlik ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, Birko Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Mumcu, Çimsa Genel Müdürü Muhsin Delice ve Kick boks il temsilcisi Ali Kale verdiler.
 
Niğde V. Uluslar arası Ulusal Egemenlik Atatürk Kupası Kick Boks Turnuvasında maddi destekte bulunan firma ve esnaflarımıza Niğde Valisi Sayın Âlim Barut günün anısına Çimsa Çimento Fabrikasına, Calmio Süt Ürünleri Kendirli Gruba, Şahiner Fidancılık ve Otele, Nizam Tavukculuğa, Konyalı Hanedan Etli ekmek ve Fırın Restoranta, Edeler Pastanesine, Hacıbey Restoranta, Niğkent Konut Yapı Kooperatifine, Birel İnşaat Lti. Şti.ne, Kalehan İnş.Lti.Şti.ne, Tam Teknoloji Kuru Temizlemeye, Yom Ajansa, Peyza Dijital Baskı Merkezine, Niğtekse, Çiğdem çiçekçiliğe ve Barış Tur’a çok teşekkür ederek şilt verdi.
 
               İlimize Misafir olarak gelen kick boks Federasyon Başkanı Salim Kayıcı yaptığı konuşmada turnuvayı düzenleyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, İl temsilcisi Ali Kale ve diğer emeği geçenlere kick boks adına başarılı bir organizasyon yaptıkları için teşekkür ederek başladığı konuşmasına ilgi ve alakaları nedeniyle basın mensuplarına da teşekkür ederek önümüzdeki günlerde Şanlıurfa’da Türkiye Kick boks şampiyonası var dolayısıyla şampiyona öncesi böyle bir turnuvanın takımlar adına tecrübe ve hazırlık olduğunu belirterek katılan bütün takımlara teşekkür etti.
 
 
       TAKIM HALİNDE SIRALAMA:
 
1-    NİĞDE 40 PUAN ALTIN
2-    ADANA 39 PUAN GÜMÜŞ
3-    AKSARAY 15 PUAN BRONZ


Editör: TE Bilişim