30 Mart 2013 tarihinde Denizli ili Pamukkale ilçesinde yapılan okullar arası kros Türkiye şampiyonasında Ticaret  Meslek Lisesi Niğde ye bir ilki gerçekleştirerek okullar arası Türkiye 2.si olarak büyük bir başarı gösterdi.

 

 Konu hakkında açıklamalarda bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm Antrenörü Ahmet Yavuz bu başarıyı ilimize kazandırdığımız için büyük bir mutluluk duyduklarını bu başarıyı üç yıl boyunca planlı programlı çalışarak elde ettiklerini söyledi.

 

Antrenör Ahmet Yavuz  Türkiye Finallerde 18 okulla mücadele ettiklerini ve Türkiye’nin atletizmdeki  büyük şehirleri ve geçmişte atletizmde büyük başarıları olan Ağrı, Kars, Muş, Bitlis, Ardahan, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa gibi illeri geride bırakarak Türkiye 2.si olan Ticaret Meslek Lisesi  ilimize büyük sevinç yaşattı. 2012  yılında Türkiye 4. Olduklarını söyleyen Antrenör Ahmet Yavuz bu yıl içerisinde sporcularımın kulüplerarası yarışmalarda gösterdikleri başarılarılar okul müsabakalarında da gösterebileceklerini inandığını ve Allaha şükürler olsun önce gruplarda 1.ci olarak çıktıklarını ve Türkiye şampiyonasında bir çok ili geride bırakarak Türkiye 2.si olarak ilimize büyük bir sevinç yaşattık. Sporcularım zafer Erdoğan, Ömer Usluer, Servet Aktaş, Fahrettin Can  Buğu, Ramazan Ertan ve Beşir Erçatım  başarılarında dolayı tebrik ediyorum ve bu başarıda emeği geçen Okul Müdürü Mustafa Kabak Okul Müdür yardımcısı  Hüseyin Urlu, ya Beden eğitimi öğretmenleri Suat Sayın, Ömer Yılmaz’a Maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan  ve beslenmelerinde yardımcı olan Onur Yemekçiliğin sahibi  olan Mustafa Cingitaş, a teşekkür ederiz.” dedi.

 




 

Editör: TE Bilişim