Türkiye 2.si olan Ticaret Meslek Lisesi Kros Takımı Başarılarını Genlik Spor İl Müdürü Harun Turhan'la Paylaştılar


Okullar arası kros Türkiye şampiyonasında Ticaret Meslek Lisesi Niğde’ye okullar arası Türkiye 2. ligi kazandırarak büyük bir başarıya imza attı.

Bu başarıyı üç yıl boyunca planlı programlı çalışarak elde ettiklerini ifade eden Antrenör Ahmet Yavuz Türkiye Finallerde 18 okulla mücadele ettiklerini ve Türkiye’nin atletizmdeki büyük şehirleri ve geçmişte atletizmde büyük başarıları olan Ağrı, Kars, Muş, Bitlis, Ardahan, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa gibi illeri geride bırakarak Türkiye 2.si olan Ticaret Meslek Lisesi ilimize büyük bir sevinç yaşattı dedi.

İlimize Türkiye 2.ligini kazandıran Niğde Ticaret Meslek Lisesi Atletizm Takımı başarılarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan’la paylaştı. Sporcular Zafer Erdoğan, Ömer Usluer, Servet Aktaş, Fahrettin Can  Buğu, Ramazan Ertan ve Beşir Erçatım’ı antrenör Ahmet Yavuz’u ve Beden Eğitimi Öğretmenleri Suat Sayın ve Banu Dikici’yi tek tek tebrik eden Turhan memnuniyetlerini belirterek sporculara eşofman sözü vererek hediyelerinin devam edeceğini söyledi. 












Editör: TE Bilişim