Bölgesel Amatör Futbol Ligi Play Off final maçını Ceyhan Spor ile 04 Mayıs 2014 Pazar günü Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadında oynayacak olan Niğde Belediyespor’lu futbolcular Teknik Direktör Eser Kardeşler’in yönetiminde antrenmanlarını sürdürüyor.


Teknik Direktör Eser Kardeşler, Play Off 1. Tur müsabakasında Tatvan Gençlerbirliği Spor ile oynadıkları maçı değerlendirerek Pazar günü Ceyhan Spor’la oynayacakları Play Off final karşılaşmasını değerlendirdi.

“Pazar günü bir final maçımız var. Ceyhan Spor’la final maçı oynayacağız” diyen Teknik Direktör Kardeşler; “Aynı bilinçte, aynı hırsla, aynı arzuyla hazırlanıyoruz. Umut ediyorum ki, aynı performansı göstererek oradan da alnımızın akıyla çıkacağız” dedi. Kradeşler; “Şunu biliyoruz çok iyi mücadele edeceğiz, çok iyi koşacağız. Kalanını yüce rabbime bırakacağız; ne öngörürse o kabulümüz. Ama sahada yılmayan, sonuç ne olursa olsun, bıkmayan bir Niğde Belediyespor izlettireceğimizi biliyorum.  Şimdi önümüzde bir tane final maçı var. Biz ona bakıyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun”  diye konuştu.

Geçtiğimiz hafta Şanlıurfa’ya kadar gelerek takıma destek veren taraftarlara teşekkür eden Niğde Belediyespor’un stoperi Aytaç Solunoğlu; “Biliyorsunuz böyle maçlar zor olur. Oynayan değil de daha çok ilk gölü atan kazanır. Biz mücadele ettik, iyi oynadık, iyi yardımlaştık. İnşallah önümüzde bir Ceyhan maçı var. Onu da yenerek inşallah Niğde’yi hak ettiği yere getireceğiz” dedi.

Play Off ilk tur maçında Tatvan Gençlerbirliği Spor’u frikikten attığı gol ile yıkan ve Niğde Belediyespor’a final hakkının kazanılmasında imzayı atan orta saha oyuncusu Mustafa Taşkın; “Artık dönüşü olmayan bir yola girdik.  10 Yıldır gelmeyen şampiyonluğu getirmek için Pazar günü herkes elinden geleni değil, elinden gelenin fazlasını yapacak. İnşallah bu şehri hak ettiği noktaya taşıyacağız” şeklinde konuştu.

Niğde Belediyespor futbol takımının başarılı kalecisi Cihan Şentürk ise; “Artık önümüzde Ceyhan maçı var. Zor maç olacak, Her iki takım için de. Biz şampiyon olacağımıza inanıyoruz. Takım olarak şu an birlik, beraberlik üst seviyede.  Niğde’yi ve Niğde halkını hak ettiği yere getireceğiz. Niğde Belediyesporu şampiyon yapacağız. İnşallah bu maçta penaltılar dahil kalem kapalı, sıkıntı yok” dedi.

Niğde Belediyespor Teknik Direktörü Eser Kardeşler ile futbolcular Aytaç Solunoğlu, Mustafa Taşkın ve kaleci Cihan Şentürk, gazetemiz muhabiri İsmail Çizmeci’nin sorularını cevaplandırırken şunları söylediler:

ESER KARDEŞLER

(Niğde Belediyespor Teknik Direktörü)

“Geldiğimiz günden beri söylüyorum. Bizim burada tek güvencemiz, oyuncularımız inanılmaz bir mücadele örneği gösteriyorlar. Hem sahanın içerisinde, maçın içinde ve maçtan sonra hakikaten çok dirayetli olan, dayanıklı olan bizim oyuncularımızdı.

Ben tebrik ettim ama bir kez daha buradan tebrik ediyorum. Şunu da biliyoruz ki, yaptığımız önemli bir şey ama hiçbir şey değil. Çünkü Pazar günü bir final maçımız var. Ceyhan Spor’la final maçı oynayacağız.

Aynı bilinçte, aynı hırsla, aynı arzuyla hazırlanıyoruz. Umut ediyorum ki, aynı performansı göstererek oradan da alnımızın akıyla çıkacağız. Şunu biliyoruz çok iyi mücadele edeceğiz, çok iyi koşacağız.

Kalanını yüce rabbime bırakacağız; ne öngörürse o kabulümüz. Ama sahada yılmayan, sonuç ne olursa olsun, bıkmayan bir Niğde Belediyespor izlettireceğimizi biliyorum.  Ama doğrusu şu, o maç bizim için bitti. Şimdi önümüzde bir tane final maçı var. Biz ona bakıyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun.”

AYTAÇ SOLUNOĞLU

(Niğde Belediyespor)

“Öncelikle bizi destekleyen tüm taraftarımıza teşekkür ediyorum. Şanlıurfa’ya kadar geldiler, bizi yalnız bırakmadılar. Biliyorsunuz böyle maçlar zor olur. Oynayan değil de daha çok ilk gölü atan kazanır.

Biz mücadele ettik, iyi oynadık, iyi yardımlaştık. İnşallah önümüzde bir Ceyhan maçı var. Onu da yenerek inşallah Niğde’yi hak ettiği yere getireceğiz.”

MUSTAFA TAŞKIN

(Niğde Belediyespor)

“Tatvan Gençlerbirliği Spor maçında gol atmak benim adıma çok büyük bir mutluluk.  Ama bu maçta benim veya bir başkasının gol atması o kadar önemli değildi. Tek hedefimiz galibiyetti.

Bunun için terimizin son damlasına kadar elimizden geleni yaptık ve bu zor maçı atlattık. Artık dönüşü olmayan bir yola girdik.

10 Yıldır gelmeyen şampiyonluğu getirmek için Pazar günü herkes elinden geleni değil, elinden gelenin fazlasını yapacak. İnşallah bu şehri hak ettiği noktaya taşıyacağız.”

CİHAN ŞENTÜRK

(Niğde Belediyespor)


“Biz bu maçı alacağımıza inanıyorduk. Sadece rakibi tanımadığımız için biraz stres vardı. Ama maçı hayırlısıyla geçtik.



Artık önümüzde Ceyhan maçı var. Zor maç olacak, Her iki takım için de. Biz şampiyon olacağımıza inanıyoruz. Takım olarak şu an birlik, beraberlik üst seviyede.




İnşallah Niğde’yi ve Niğde halkını hak ettiği yere getireceğiz. Niğde Belediyesporu şampiyon yapacağız. İnşallah bu maçta penaltılar dahil kalem kapalı, sıkıntı yok.”


 


Editör: TE Bilişim