Niğde PMYO Spor Kulübü bünyesinde kurulan Okçuluk Kulübü ve Türkiye Okçuluk Federasyonu İl Temsilciliği aktif faaliyetlerine başladı.

Niğde PMYO Müdürü Sn. Mehmet KARACA, Niğde Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü  Harun TURAN, Şube Müdürü Ali Didek, Kick-Boks İl Temsilcisi Ali Kalem, Muay-Thai İl Temsilcisi Yusuf ŞENER, Beyzbol İl Temsilcisi Cihan AYDOĞAN ve Türkiye Okçuluk Federasyonu Niğde İl Temsilcisi Murat TERZİ’nin katılımlarıyla düzenlenen toplantı ve açılış faaliyeti neticesinde Niğde İl’inde 11–18 yaş arası çocuk ve gençlerimizin ilk aşamada okçuluk sporuyla tanıştırılması ve orta ve uzun vadede milli takıma sporcu yetiştirilmesine varan bir perspektif üzerinde mutabakata varılmıştır.

 

 Açılış toplantısında konuşan Niğde PMYO Müdürü  Mehmet KARACA, Niğde Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Sn. Harun TURAN’ın ve diğer spor branşları il temsilcilerinin katılımları ve işbirlikleri için müteşekkir olduğunu dile getirdi. Niğde PMYO’da düzenlenecek yıldızlar ve gençler okçuluk kurslarına katılmak isteyen gençlerimiz Niğde Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü’nden kayıt yaptırabileceklerdir.

Editör: TE Bilişim