Niğde İşitme Engelli Futbol Takımı Türkiye Şampiyonluğu Play Off  finallerinde

  

Niğde İşitme Engelliler Futbol antrenörü Mehmet Yıldırım Play Off ve Türkiye şampiyonluğu yolunda yapılacak mücadeleler hakkında bilgi verdi. İşitme Engelliler l. Lig üçüncü grup da mücadele eden Niğde İşitme Engelliler futbol takımı Play off’lara kalarak 15–18 Mart 2012 tarihleri arasında Aksaray’da yapılacak Türkiye şampiyonluğu finallerine 1 idareci 1 antrenör ve 24 futbolcuyla katılacak.

 

Niğde İşitme Engelliler spor kulüp antrenörü Mehmet Yıldırım açıklamalarına devam ederek İşitme Engelliler Türkiye 1. liginin 4 grup ve sekizerli takımla mücadele edilen ligi grubumuzda son maçında da rakibini 5–0 yenerek lider olarak bitirmenin gurur ve mutluluğunu tüm futbolcularım yönetimimiz ve Niğde halkıyla beraber kutluyoruz dedi. Niğde’nin üçüncü grupta mücadele ettiğini ve her gruptan ilk 2 takımın play off lara katılma hakkı elde ettiği bizim gruptan bizle beraber Ankara Başkent takımının katılacağını aynı zamanda her gruptan 2 takımında küme düştüğünü ifade eden Yıldırım bizim gruptan Kayseri ve Kırıkkale İşitme Engeliler futbol takımlarının küme düştüğünü söyledi.

 

       Şampiyona öncesi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan’ı makamında ziyaret ederek bilgi veren Niğde işitme engelliler Futbol takımı teknik heyeti desteklerinden dolayı Metin Kaplan’a teşekkür etti. Aksaray’da yapılacak play off müsabakalarından sonra Türkiye şampiyonunun çıkacağını ve ilk dört takıma kupa verileceğini ifade eden Yıldırım bu yolda çok mücadele verdiklerini, futbolcularımın işyerlerinden sadece maç günü izin alarak maçlara uykusuz günü birlik gidip geldiklerini her şeye rağmen mutlu sona doğru ilerlediklerini belirterek bizlere iyi ve kötü günümüzde emeklerini esirgemeyen herkese teşekkür ettiklerini bundan sonraki Play off maçlarında Niğdeli işadamları, bürokratları ve Niğde halkından maddi ve manevi destek olmalarını beklediklerini bu destek ve motivasyonla hedeflerinin Play off finallerinde Niğde’yi en güzel şekilde temsil ederek şampiyon olarak dönmek istediklerini söyledi. İl Müdürü Metin Kaplan da gösterdikleri başarıdan dolayı işitme engelli futbolcuları ve yönetimini tebrik ederek play off müsabakalarında da aynı başarıyı gösterip Türkiye şampiyonu olmaları temennisinde bulundu.

 

Haber Kaynağı :  Nedim Akpınar.

 

 

Editör: TE Bilişim